• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Johdinsiteet, letkunkiristimet ja nauhat

Johdinsiteet, letkunkiristimet ja nauhat ovat välttämättömiä lisävarusteita, jotka ovat hyödyllisiä sekä kotona että puutarhassa. Ne soveltuvat moniin eri tarkoituksiin, kuten puutarhaletkujen liittämiseen ja kasvien kiinnittämiseen tukeen. Nämä tuotteet ovat erittäin kestäviä ja ne kestävät jopa vaikeimmatkin sääolosuhteet. Löydät laajan valikoiman monikäyttöisiä johdinsiteitä, letkunkiristimiä ja nauhoja verkkokaupastamme. Olemme koonneet kaikki nämä tuotteet tähän omaan kategoriaansa - kerro vain, mitä tarvitset!

Jos etsit johdinsiteitä, tarjoamme niitä monissa eri kokoisina. Valitse letkunkiristimet, jotka vaihtelevat koossa 10-16 mm, 13-14 mm, 16-25 mm ja 32-50 mm. Tuotteemme on valmistettu galvanoidusta teräksestä, mikä takaa niiden lähes rikkoutumattomuuden. Tarvitsetko joustavia nauhoja kasvien tukemiseen? Harkitse joustavia itsekiinnittyviä nauhojamme, jotka ovat saatavilla koossa 13/17/22,5 cm ja ovat täydellisiä nuorten puiden tukemiseen. Niiden valmistuksessa käytetty materiaali säilyttää muotonsa sekä korkeissa että matalissa lämpötiloissa, se pysyy joustavana ja kestää vaurioita. Voit myös kiinnittää taimet tukipuihin puristimenauhoillamme, jotka on suunniteltu puille, pensaille ja muille puutarhakasveille (tarjoamme niitä eri kokoisina). Vaihtoehtoisesti voit tutustua 40 x 2,5 cm:n puunauhaan, jossa on solki ja tarrakiinnitys. Se tarjoaa pehmeän mutta vahvan ratkaisun, jota on helppo säätää. Kustannustehokkaan vaihtoehdon saamiseksi harkitse myös pehmeää eristettyä puutarhalankaa, edullista, kestävää ja uudelleenkäytettävää tuotetta. Tarjoamme myös tyylikkäitä ja hienostuneita ruukku- ja kasvinpidikeklipsuja, kuten orkideaklipsejä, kasviklipsejä ja seinään kiinnitettäviä köynnöskasviklipsejä. Nämä tuotteet auttavat sinua pitämään kotisi ja parvekkeesi kasvit järjestyksessä ja muotoilemaan ne tarpeidesi mukaan.

Kannustamme sinua tilaamaan korkealaatuisia johdinsiteitä, letkunkiristimiä ja nauhoja kilpailukykyiseen hintaan. Niitä on erittäin suositeltavaa pitää aina saatavilla. Älä epäröi hyödyntää ILMAISTA toimituspalveluamme ja täydentää puutarhavarustustasi. Toivotamme sinulle miellyttäviä ostohetkiä!

1.88