• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kukkaruiskut

Orkideoiden ja muiden koristekasvien asianmukaiseen hoitoon, jotka tarvitsevat hellävaraista kastelua, tutustu "Kukkaruiskut" -kategoriaamme. Löydät laajan valikoiman huippulaatuisia ruiskuja, jotka on räätälöity tarpeisiisi. Erikoishintojen ollessa voimassa, ei ole parempaa aikaa hankkia täydellistä kukkaruiskua kuin nyt!

Tarjoamme ruiskuja eri kokoisina ja väreinä. Valitse kapasiteeteista kuten 0,5, 0,9 tai 1,3 litraa. Työkalumme ylpeilevät modernilla, tyylikkäällä muotoilulla, joka on paitsi toimiva myös esteettisesti miellyttävä. Haluatko läpinäkyvän nestesäiliön vai värillisen? Meillä on sinulle ratkaisu. Jos harkitset päivitystä käsiruiskusta, miksi et tarkistaisi paine-ruiskujamme? Ne ovat ihanteellisia kasvinsuojeluun ja lehtilannoitteiden levittämiseen. Selaa tuotekuvia verkkopuutarhakaupassamme ja tee tilauksesi 100% tyytyväisyystakuulla.

Valikoimaamme "Kukkaruiskut" sisältää tunnettuja merkkejä kuten Prosperplast, Greenmill ja Greenland. Tämän vuoksi voimme taata korkean laadun ja kestävyyden kohtuulliseen hintaan. Luota meihin ja liity jatkuvasti kasvavaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

7.19