• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

roskakorit

Roskakori on välttämätön jokaisessa kodissa, toimistossa tai kesämökissä. Pieniä, keskikokoisia tai suuria; pyörivillä tai kallistuvilla kansilla - löydät ne kaikki verkkokaupastamme. Kutsuamme sinut tutustumaan valikoimaamme!

Jos etsit kompaktia roskakoria kylpyhuoneeseesi tai työhuoneeseesi, harkitse 10 litran hopeanharmaata Swantje roskakoria pyörivällä kannella tai 10 litran grafiitinharmaata Rasmus roskakoria kallistuvalla kannella. Valitse väri, joka sulautuu saumattomasti sisustukseesi, korostaen tilaa herättämättä liikaa huomiota. Jos tarvitset jotain suurempaa, 25 litran Swantje tai Rasmus roskakorit saattavat olla ihanteellisia. Tarjoamme myös tyylikkään beigen 23 litran Maxi-Swing roskakorin. Keittiöösi 45 litran hopeanharmaa Magne roskakori painonapilla on täydellinen, koska se mahtuu paljon jätettä, vähentäen päivittäisen tyhjennyksen tarvetta. Jokainen astia verkkokaupassamme on valmistettu kevyestä, mutta kestävästä muovista ja siinä on käytännöllinen vedettävä kansi. Ne eivät ole vain toiminnallisia, vaan myös esteettisesti miellyttäviä. Selaa galleriaamme ja näe itse!

Verkkokauppamme on erikoistunut kodin ja puutarhan laitteisiin ja tarvikkeisiin, ja tarjoaa roskakoreja lyömättömin hinnoin. Tuotekuvauksissa on yksityiskohtaiset tekniset tiedot, mukaan lukien mitat. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti täydellisen roskakorin tilaasi. Tutustu valikoimaamme tänään!

21.14