• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Laventelin siemenet

Laventelin siemenien kylväminen on varma tapa täyttää puutarhasi aromaattisella tuoksulla ja violetin eleganssin sävyllä. Myymälässämme tarjoamme ylpeänä kaksi tätä monipuolista kasvia: tavallista laventelia, joka tunnetaan myös kapealehtisenä laventelina, sekä espanjalaista laventelia. Voit olla varma, että kaikki laventelinsiemenemme täyttävät korkeimmat laatustandardit ja niillä on erinomainen itävyys, koska ne tulevat ainoastaan arvostetuista tuottajista.

Laventelilla on lukuisia käyttötarkoituksia, jotka ylittävät sen esteettisen vetovoiman. Tämä monivuotinen kasvi sopii erinomaisesti kukkapenkkeihin, kukkien kesä- ja alkusyksyn kuukausina. Se ei ainoastaan lisää puutarhasi kauneutta, vaan myös houkuttelee pölyttäjiä sen huumaavan tuoksun avulla. Optimaalista kasvua varten laventeli viihtyy aurinkoisilla, tuulelta suojatuilla paikoilla, joissa on hyvin vettä läpäisevä, hedelmällinen maaperä, ja se hyötyy säännöllisestä leikkaamisesta. Sen visuaalisen viehätyksen lisäksi laventelia arvostetaan sen leikattujen kukkien vuoksi, joita voidaan käyttää sekä tuoreissa että kuivatuissa kukka-asetelmissa, lisäten hienostunutta kosketusta mihin tahansa kimppuun. Kuivattu laventeli toimii myös luonnollisena raikastimena vaatekaapeille ja liinavaatekomeroille, samalla tehokkaasti karkottaen turkiskuoriaiset.

Tavallinen laventeli ei ole vain esteettinen lisä puutarhaasi; se myös vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiisi. Tällä monipuolisella kasvilla on useita lääkinnällisiä ominaisuuksia, kuten rauhoittava, antiseptinen, diastolinen ja hellävaraisesti karminatiivinen vaikutus, vain muutamia mainitakseni. Se jopa parantaa ihon terveyttä uudistamalla ihon pintakerrosta ja taistelemalla aknea vastaan. Lisäksi se lisää ainutlaatuista makua ruokalajeihin ja sopii erinomaisesti yhteen yrttien kuten salvia, tilli ja timjami kanssa. Sekä tavallinen että espanjalainen laventeli ovat rikkaita eteerisissä öljyissä, jotka tunnetaan niiden rauhoittavista ja rentouttavista ominaisuuksista, ja niitä käytetään usein kosmetiikassa ja parfyymeissä.

Joten miksi odottaa? Kylvä laventelisiemenesi tänään ja tuo uusi ulottuvuus kauneutta ja käytännöllisyyttä puutarhaasi!