• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Zsinegek és kötelek

A Vonalak és kötelek kategóriája az Ön számára, ha erős, tartós termékeket keres. Vonalak és kötelek széles választékát találja, amelyek segítenek a különféle feladatok elvégzésében online áruházunkban. Kínálunk természetes anyagokból készült vonalakat, mint például pamut, szizál, len, juta. Tartós, nyíróálló szintetikus vonalokat is kínálunk. Széles színválaszték, különböző hosszúságok és vastagságok lehetővé teszik az Ön igényeinek megfelelő termékek megtalálását.

A vonal és a kötelek alacsony kulcs, de mégis nagyon hasznos szerszám, amelynek minden háztartásban jelen kell lennie. A tartós kötelek elősegítik a különféle tárgyak rögzítését, a vászonházak árukapcsolását vagy a dolgok csomagolását. Segítségük van minden építési és felújítási munkában, garázsokban és műhelyekben. Minden barkácsolású férfit és nőt kötelekkel kell felszerelni. A kötelek és vonalak szintén segítenek a dolgok mérésében és az egyenes vonal húzásában. Ne felejtsd el venni piknikre, kempingre és túrázásra. Felbecsülhetetlen értékűek a vízi sportokban is, például a vitorlázásban. Szépen megjelenő, színes vonalak felhasználhatók különféle kézművesekben és hobbikban.

Tudjon meg többet a választékunkon! Találja meg, amire szüksége van, és vásároljon online anélkül, hogy túlfizetne! Az alacsony szállítási költség és a rövid szállítási határidő lehetővé teszi, hogy szinte azonnal frissen vásárolt termékeket használjon!