Suosittu tuote Tämä tuote on ostettu viimeksi 3 tunti sitten.
 • 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
  lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Sininen ilmapallo kukka; Kiinan kellokukka, platycodon - 220 siementä - Platycodon grandiflorus - siemenet

Norm. hinta: 1.63
0.98
Alennus: 0.65 (40%)
Kampanja päättyy 2024-07-18
Kampanja päättyy
003738
Varastotilanne
+

Upea sininen ilmapallo, joka tunnetaan myös nimellä kiinalainen kellokukka tai platycodon, on vaatimaton monivuotinen kasvi, jota kasvatetaan yleensä rock-puutarhoissa. Tämä kasvi kasvaa 70 cm: n pituiseksi ja siinä on pystyssä. Koko kesällä (heinäkuussa) se kehittyy voimakkaasti sinistä, suurta, kellonmuotoista kukintaa. Suuret, ilmapallon kaltaiset kukannuput näyttävät hyvältä. Ilmapallon kukat säilyttävät koristeellisen arvonsa syyskuun loppuun saakka.

Siemenet pitäisi kylvää huhtikuun lopussa, peittojen tai siemenpohjan alla. Laitokset siirretään syksyllä pysyvälle toimipaikalle. Sinun pitäisi valita aurinkoinen tai osittain varjoinen sivusto. Tässä esitetyssä lajikkeessa suositaan kohtalaisen hedelmällistä, ei liian kosteaa maaperää. Se ei vain kasvaa hyvin kalliopuutarhassa, vaan myös monilajisilla rajoilla tai suuremmilla monivuotisilla ryhmittymillä.

Pakkaus sisältää 0,2 g siemeniä. Kylvöpäivämäärä ja kasvava opas on painettu pakkauksen takapuolelle.

 • Paino: 0,2 g
 • Korkeus: 70 cm
 • Käyttö: koriste; rock-puutarhat, reunat, parvekekotelot
 • Kasvumuoto: pystyssä
 • Kukkien väri: sininen
 • Kasvillisuus: monivuotinen
 • Kukkatyyppi: Bell-muotoinen
 • Sivusto: aurinkoinen tai osittain varjoisa; kohtalaisen hedelmällinen ja kostea maaperä


Noin 220 siementä (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan ja alusta lähtien olemme asettaneet tuotteidemme laadun ensisijaiseksi tavoitteeksi. Vuosien varrella olemme toimittaneet parasta laatua tavarat kymmenille tuhansille asiakkaille kaikkialta maailmasta. Heidän tyytyväisyytensä osoittaa, että olimme valinneet oikean tavan.

Kaikki myytävät siemenet ovat monitasoisten laadunvalvontatarkastusten alaisia ja vain pakattu ja lähetetään huolellisesti. Tuotteemme ovat saaneet lukuisia sertifikaatteja ja täyttävät Euroopan unionin korkeimmat vaatimukset. Työntekijämme ovat kokeneita puutarhureita, jotka ovat enemmän kuin mielellään voineet vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Mistä meidän siemenet tulevat?

Kaikki myymälässämme myytävät siemenet ovat peräisin Euroopan unionin parhaista tuottajista. Pitkäkestoisen yhteistyön ansiosta pystyimme kehittämään sopivimmat säilytys- ja lähetysolosuhteet, jotka takaavat, että saat aina tuoreita ja huolellisesti testattuja siemeniä. Välittäjien poissulkeminen koko prosessista antaa meille mahdollisuuden välttää vanhentuneiden siementen lähettäminen, jotka saattavat olla liian kauan varastohyllyssä, mutta takaa myös kaikkein houkuttelevan hinnan laadukkaille tuotteille.

Laadunvalvonta

Kaikkien siementen on läpäistävä nelivaiheinen laadunvalvonta.

Ensimmäinen vaihe alkaa toimittajien huolellisella valinnalla. Kun jatkamme viljelykasvien valvontaa, ulkomaalaisia tuottajia ei suljeta pois laadunvalvontaprosessista. Kasvit tarkastetaan kaikissa kehitysvaiheissaan: kun ne alkavat kasvaa, kukinnan aikana ja kun ne alkavat tuottaa hedelmiä (siemeniä). Tässä vaiheessa tärkeintä on varmistaa kasvien oikea etäisyys. Tämän ansiosta voidaan varmistaa kunkin tietyn lajin tai lajikkeen halutut morfologiset ominaisuudet, kuten väri, korkeus ja muoto.

Toinen vaihe koostuu yksityiskohtaisista testaustesteistä laboratorio-olosuhteissa. Korkealuokkaisten laitteiden käytön ansiosta korkeasti koulutettu henkilöstö toimittaa yli 30 000 laatutarkastusta vuosittain. Siemenet, jotka eivät täytä vaatimuksiamme, ovat teknologisten jalostusprosessien alaisia, mukaan lukien kuivaus, puhdistus, päivitys ja testaus uudelleen.

Kolmas vaihe alkaa kylvämällä siemeniä valituissa valvontataulukoissa. Näin saamme arvokasta ja tarkkaa tietoa itävyydestään, jotka on säilytettävä asianmukaisella tasolla. Samanaikaisesti tarkistetaan kunkin lajin lajike-identiteetti tässä vaiheessa.

Neljäs vaihe tapahtuu varastoissamme ja se koostuu sellaisten siementen poistamisesta, jotka on varastoitu liian pitkään hyllyillemme ja korvattu ne uusilla erillä. Jokainen paketti on leimattu ainutlaatuisella eränumerolla ja myös kylvöpäivällä.

Kaikkien neljän vaiheen yhdistäminen antaa meille mahdollisuuden vakuuttaa, että toimittamamme siemenet ovat korkeimpien standardien mukaisia ja täyttäneet kaikki vaaditut ohjausvaiheet lentävillä väreillä.

Palkinnot ja palkinnot

Myymämme siemenet ovat laajalti tunnustettuja niiden laadusta ja voittaneet useita palkintoja. Meidän siemenet voittivat lukuisia kultamitaleja ja erotteluja niiden korkeasta laadusta. Kukkien maailma on myös kunnioitettu innovatiivisesta lähestymistavastaan.

Näiden palkintojen joukossa oli: TOP INNOVATION (kesäkuu 2015), GOLD MEDAL POZANANIN KANSAINVÄLISESTI (2015), KULUTTAJAN LAATUJOHTAJA (2014), VUODEN MAATALO (2014).

Lisäksi olemme saaneet "IDEAL BUSINESS" -sertifikaatin kahdeksi vuodeksi peräkkäin.

itävyys

Olemme sitoutuneet myymään vain korkealaatuisia siemeniä. Ottaen huomioon päivittäin tekemämme ponnistelut, huomioi myös, että kasvit ovat eläviä organismeja, ja niiden itävyys ja kasvu riippuvat monista tekijöistä, kuten lämpötilasta, maaperän tyypistä, kosteudesta ja niiden kasteluväli, kylvöaika ja -olosuhteet, käyttö lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden (torjunta-aineet) sekä sää- ja ilmasto-olosuhteiden \ t Tarjoamme apua jakamalla tarkkaa ja ajantasaista kylvö- ja kasvatusinformaatiota, mutta emme voi ottaa vastuuta kasveista, joita ei ole kasvatettu tietyille lajeille sopivissa olosuhteissa.