• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Кофи за боклук

Кофа за боклук е задължителна за всеки дом, офис или лятна вила. Малки, средни или големи; с въртящи се или накланящи се капаци - всички тях ще ги намерите в нашия онлайн магазин. Каним ви да разгледате нашата колекция!

Ако търсите компактна кофа за боклук, подходяща за вашата баня или кабинет, обмислете нашата 10-литрова сребристо-сива кофа Swantje с въртящ се капак или 10-литровата графитено-сива кофа Rasmus с накланящ се капак. Изберете цвят, който да се интегрира безпрепятствено във вашия интериор, като украсява пространството без да привлича излишно внимание. Ако имате нужда от нещо по-голямо, 25-литровите кофи Swantje или Rasmus може да са идеални. Също така представяме и стилния бежов 23-литров кофа Maxi-Swing. За вашата кухня 45-литровата сребристо-сива кофа Magne с капак, който се отваря с натиск, е перфектна, тъй като може да побере голямо количество отпадъци, намалявайки нуждата от ежедневно изхвърляне. Всяка кофа в нашия магазин е направена от лека, но устойчива пластмаса и е оборудвана с практичен издърпващ се капак. Те не само са функционални, но и естетически привлекателни. Разгледайте нашата галерия и вижте сами!

Нашият онлайн магазин е специализиран в оборудване и аксесоари за дома и градината, предлагайки кофи за боклук на непобедими цени. Описанията на продуктите предоставят подробни спецификации, включително размери. С нашия широк избор от размери и цветове, със сигурност ще намерите перфектната кофа за вашето пространство. Разгледайте нашата селекция днес!

13.89 лв
34.90 лв
41.99 лв
42.28 лв