• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Szemetesek

A szemétkosár minden ház, iroda vagy nyaraló felszerelésének kötelező része. Kicsi, közepes és nagy, forgó vagy dönthető fedéllel - mindet megtalálhatja online áruházunkban. Meghívjuk Önt, hogy közelebbről vizsgálja meg!

Ha olyan kicsi szemetet keres, amely illeszkedik a fürdőszobába, vagy szépen tanul, vásároljon egy 10 literes ezüstszürke Swantje szemetes forgó fedéllel, vagy a 10 literes grafitszürke Rasmus szemetes tartó dobozzal. Hagyja, hogy a tartály színe illeszkedjen a belső elrendezésbe, tehát nem vonzza túl sok figyelmet, de diszkréten kiegészíti az elrendezést. Ha nagyobb modellt szeretne keresni, rendelje meg a 25 literes Swantje vagy Rasmus tartályokat. Javasoljuk továbbá a dekoratív, bézs, 23 literes Maxi-Swing tartályt. Helyezze a konyhába a 45 literes ezüstszürke Magne szemetes kupakot egy megnyitható fedéllel. Nagyon sok hulladékot fog elférni, ezért nem szükséges minden nap üríteni. A boltban elérhető összes tartály könnyű, mégis tartós műanyagból készül, és praktikus, visszahúzható fedéllel vannak felszerelve. Könnyen tisztíthatók és kombinálják a funkcionalitást a kellemes megjelenéssel. Csak nézd meg a képeket!

Otthoni és kerti felszerelésekkel és kiegészítőkkel ellátott online áruházunkban a legrosszabb versenyképes árú porlasztók találhatók. A termékleírások részletes előírásokat tartalmaznak, amelyek tartalmazzák a méreteket is. Különböző méretű és színes modellek széles választéka érhető el - könnyen megtalálja a szemeteskocsit, amely tökéletesen illeszkedik otthonahoz. Nézze meg minket!