• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Szemetesek

Egy szemetes alapvető tárgy minden otthonban, irodában vagy nyaralóban. Legyen az kicsi, közepes vagy nagy méretű; forgó vagy billenő fedéllel - mindezt megtalálja webáruházunkban. Szeretettel meghívjuk, hogy nézze meg kínálatunkat!

Ha egy kompakt szemetest keres fürdőszobájába vagy dolgozószobájába, fontolja meg a 10 literes ezüstszürke Swantje szemetest forgó fedéllel vagy a 10 literes grafit szürke Rasmus szemetest billenő fedéllel. Válasszon olyan színt, ami harmonikusan illeszkedik belső tereibe, és kihangsúlyozza a teret anélkül, hogy túlzott figyelmet vonzana. Ha nagyobb méretűt keres, a 25 literes Swantje vagy Rasmus szemetesek lehetnek az ideális választás. Emellett bemutatjuk az elegáns bézs 23 literes Maxi-Swing szemetest. Konyhájába a 45 literes ezüstszürke Magne szemetes nyomógombos nyitási funkcióval tökéletes, mivel sok hulladékot tud tárolni, így nincs szükség napi ürítésre. Áruházunkban kapható minden tároló könnyű, de tartós műanyagból készült és praktikus behúzható fedéllel rendelkezik. Nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is kellemesek. Tekintse meg galériánkat és győződjön meg róla saját szemével!

Online áruházunk otthoni és kerti eszközökre specializálódott, és szemeteseket kínál verhetetlen áron. A termékleírások részletes specifikációkat tartalmaznak, beleértve a méreteket is. Széles választékunknak köszönhetően biztosan megtalálja az Ön számára tökéletes szemetest. Fedezze fel kínálatunkat ma!