• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

"Velonit" monivuotinen ruiheinä - 5 kg -

Norm. hinta: 72.08
43.25
Alennus: 28.83 (40%)
Kampanja päättyy 2024-07-18
Kampanja päättyy
Tällä hetkellä tämä on alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: €43.25
022960
Varastotilanne
+

Velonitin monivuotinen ruoho on irtonainen tupsuinen ruoho, jota voi havaita monissa paikoissa mantereella. Sitä arvostetaan syvälle ulottuvan juuriston ja runsain kasvavien lehtien vuoksi. Kotieläinten kasvattajat arvostavat sitä sen rikkaan sisällön vuoksi. Se sisältää runsaasti proteiineja, rasvahappoja, hiilihydraatteja ja kivennäisaineita. Nautakarja, siat ja siipikarja ruokkivat innokkaasti ruuansulatuskykyistä monivuotista raiheinää. Myös vähäinen ei-ravinteiden pitoisuus, nitraattien puute ja vain vähäiset määrät selluloosaa, hemiselluloosaa ja ligniiniä kuuluvat piirteisiin, jotka tekevät ruiheinästä arvokasta rehua. Ruisruoho kasvaa melko nopeasti - se itää hyvin, kehittyy hyvin ja uusiutuu nopeasti leikkauksen jälkeen. Esitellyt ruoholajit ovat myös erittäin kestävät tallaukselle ja maaperän suolapitoisuudelle. Monivuotinen ruiheinä on tärkeä ainesosa nurmikon valikoimissa, joita voit käyttää urheilu- ja virkistysalueilla.

Typpeä rakastava monivuotinen ruiheinä kasvaa parhaiten kohtalaisissa lämpötiloissa. Se tarvitsee runsaasti valoa ja siksi sitä on kasvatettava kirkkailla paikoilla. Se ei kuulu kovin kestäviin ruohoihin eikä kestä hyvin kesän kuivuutta. Monivuotinen ruiheinä tuottaa korkeimman sadon hedelmällisessä, mineraalimaassa, joka ei kastu ja jonka reaktio on neutraali tai lievästi hapan.

Yksi pakkaus sisältää 5 kg Velonitin monivuotisen ruiheinän siemeniä. Tärkeimmät tuotetiedot löytyvät pakkauksen etiketistä.

  • Käyttö : laitumet; virkistysalueet
  • Kasvumuoto : löysät tupsut
  • Kasvillisuusmuoto : monivuotinen
  • Sivusto : kirkas; hedelmällinen, mineraalimaa, jonka reaktio on neutraali tai lievästi hapan
  • Paino : 5000 g

GardenSeedsMarket - on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan ja alusta lähtien olemme asettaneet tuotteidemme laadun ensisijaiseksi tavoitteeksi. Vuosien varrella olemme toimittaneet parasta laatua tavarat kymmenille tuhansille asiakkaille kaikkialta maailmasta. Heidän tyytyväisyytensä osoittaa, että olimme valinneet oikean tavan.

Kaikki myytävät siemenet ovat monitasoisten laadunvalvontatarkastusten alaisia ja vain pakattu ja lähetetään huolellisesti. Tuotteemme ovat saaneet lukuisia sertifikaatteja ja täyttävät Euroopan unionin korkeimmat vaatimukset. Työntekijämme ovat kokeneita puutarhureita, jotka ovat enemmän kuin mielellään voineet vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Mistä meidän siemenet tulevat?

Kaikki myymälässämme myytävät siemenet ovat peräisin Euroopan unionin parhaista tuottajista. Pitkäkestoisen yhteistyön ansiosta pystyimme kehittämään sopivimmat säilytys- ja lähetysolosuhteet, jotka takaavat, että saat aina tuoreita ja huolellisesti testattuja siemeniä. Välittäjien poissulkeminen koko prosessista antaa meille mahdollisuuden välttää vanhentuneiden siementen lähettäminen, jotka saattavat olla liian kauan varastohyllyssä, mutta takaa myös kaikkein houkuttelevan hinnan laadukkaille tuotteille.

Laadunvalvonta

Kaikkien siementen on läpäistävä nelivaiheinen laadunvalvonta.

Ensimmäinen vaihe alkaa toimittajien huolellisella valinnalla. Kun jatkamme viljelykasvien valvontaa, ulkomaalaisia tuottajia ei suljeta pois laadunvalvontaprosessista. Kasvit tarkastetaan kaikissa kehitysvaiheissaan: kun ne alkavat kasvaa, kukinnan aikana ja kun ne alkavat tuottaa hedelmiä (siemeniä). Tässä vaiheessa tärkeintä on varmistaa kasvien oikea etäisyys. Tämän ansiosta voidaan varmistaa kunkin tietyn lajin tai lajikkeen halutut morfologiset ominaisuudet, kuten väri, korkeus ja muoto.

Toinen vaihe koostuu yksityiskohtaisista testaustesteistä laboratorio-olosuhteissa. Korkealuokkaisten laitteiden käytön ansiosta korkeasti koulutettu henkilöstö toimittaa yli 30 000 laatutarkastusta vuosittain. Siemenet, jotka eivät täytä vaatimuksiamme, ovat teknologisten jalostusprosessien alaisia, mukaan lukien kuivaus, puhdistus, päivitys ja testaus uudelleen.

Kolmas vaihe alkaa kylvämällä siemeniä valituissa valvontataulukoissa. Näin saamme arvokasta ja tarkkaa tietoa itävyydestään, jotka on säilytettävä asianmukaisella tasolla. Samanaikaisesti tarkistetaan kunkin lajin lajike-identiteetti tässä vaiheessa.

Neljäs vaihe tapahtuu varastoissamme ja se koostuu sellaisten siementen poistamisesta, jotka on varastoitu liian pitkään hyllyillemme ja korvattu ne uusilla erillä. Jokainen paketti on leimattu ainutlaatuisella eränumerolla ja myös kylvöpäivällä.

Kaikkien neljän vaiheen yhdistäminen antaa meille mahdollisuuden vakuuttaa, että toimittamamme siemenet ovat korkeimpien standardien mukaisia ja täyttäneet kaikki vaaditut ohjausvaiheet lentävillä väreillä.

Palkinnot ja palkinnot

Myymämme siemenet ovat laajalti tunnustettuja niiden laadusta ja voittaneet useita palkintoja. Meidän siemenet voittivat lukuisia kultamitaleja ja erotteluja niiden korkeasta laadusta. Kukkien maailma on myös kunnioitettu innovatiivisesta lähestymistavastaan.

Näiden palkintojen joukossa oli: TOP INNOVATION (kesäkuu 2015), GOLD MEDAL POZANANIN KANSAINVÄLISESTI (2015), KULUTTAJAN LAATUJOHTAJA (2014), VUODEN MAATALO (2014).

Lisäksi olemme saaneet "IDEAL BUSINESS" -sertifikaatin kahdeksi vuodeksi peräkkäin.

itävyys

Olemme sitoutuneet myymään vain korkealaatuisia siemeniä. Ottaen huomioon päivittäin tekemämme ponnistelut, huomioi myös, että kasvit ovat eläviä organismeja, ja niiden itävyys ja kasvu riippuvat monista tekijöistä, kuten lämpötilasta, maaperän tyypistä, kosteudesta ja niiden kasteluväli, kylvöaika ja -olosuhteet, käyttö lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden (torjunta-aineet) sekä sää- ja ilmasto-olosuhteiden \ t Tarjoamme apua jakamalla tarkkaa ja ajantasaista kylvö- ja kasvatusinformaatiota, mutta emme voi ottaa vastuuta kasveista, joita ei ole kasvatettu tietyille lajeille sopivissa olosuhteissa.