• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Borcanele

Borcanele pentru producerea de lichioruri, vinuri și alte conserve te vor ajuta să-ți realizezi ideile. Containere puternice, mari, din sticlă, etanșe etanș și ușor de curățat, vă vor proteja conservele de casă de muștele fructelor și bacteriile care ar putea afecta fermentația. Consultați sau oferiți borcane cu lichior.

Dacă sunteți în căutarea unui recipient care vă va servi ani de zile, comandați cel mai bine vândut numărul 1: Jar / 5 carburi de 5 litri cu curele de transport și capac de plastic - pentru vin, lichioruri și conserve. Capacul acestui borcan, din plastic certificat, conține două dopuri, unul pentru a lăsa dioxidul de carbon să se stingă, iar cel de-al doilea protejarea conținutului borcanului de aer. De aceea borcanul oferit în magazinul nostru este perfect pentru fermentare. Puteți, de asemenea, să-l sigilați etanș și să stocați în el băuturile gata pentru băutură și alte conserve. Doriți să aflați mai multe? Consultați imaginile și citiți descrierile detaliate ale produsului! Ne străduim să ne lărgim selecția cu accesorii dovedite și de încredere pentru lichior, vin, suc și conservare, făcând tot timpul. Fii la curent cu cea mai recentă ofertă și echipează-ți pivnița ca un profesionist!

Vindem borcane, carafe, flacoane pentru șold, sticle și alte ustensile utile pe comandă prin poștă. Oferim prețuri speciale, reduse pentru echipamentele Biowin, precum și pentru accesorii provenite de la alți furnizori polonezi de încredere. Investiți în cea mai bună calitate cumpărând la magazinul nostru online. Încercați-ne azi!