• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Zsálya vetőmag

Fedezze fel a Zsálya vetőmag csodáit kertészeti boltunkban, ahol gondosan válogatott zsályamagokat kínálunk. Választékunkban megtalálható a kerti zsálya és a muskotályzsálya is, amelyek mindkettők ismertek gyógyászati és kulináris alkalmazásaikról. Nyugodjon meg, a nálunk kapható Zsálya vetőmag a legmagasabb minőségűek és kiváló csírázási aránnyal rendelkeznek, mivel kizárólag megbízható forrásokból származnak. Ez sikeres termesztést garantál, feltéve természetesen, hogy betartja az ajánlott növekedési feltételeket és az ápolási gyakorlatokat.

A kerti zsálya sokoldalú gyógynövény, számos előnnyel. Gyulladáscsökkentő, összehúzó, enyhén gombaellenes és köhögéscsillapító hatásokkal rendelkezik. Akár emésztési problémákat szeretne enyhíteni, akár a magas vérnyomást csökkenteni, akár lassan gyógyuló sebeket kezelni, a zsálya a megoldás. A gyógyászati felhasználáson túl a zsálya kulináris élvezetet is nyújt, mélységet és aromát adva levesekhez, mártásokhoz és különféle egyéb ételekhez. Azonban mértékletesség az alapelv; a zsályalevelek illóolaja erős lehet és dominálhatja az étel ízét, ha túlzottan használják.

A muskotályzsálya másrészt népszerű választás alkoholos italok, például sör és bor ízesítésére. Szárítva csodálatos, illatos fűszert ad mind húsos, mind vegetáriánus ételekhez. Gyakran használják szappanokban és parfümökben is.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy gazdagítsa kertjét ezzel a sokoldalú fűszernövénnyel. Rendelje meg Zsálya vetőmagjait még ma, és élvezze a számos előnyt, amit nyújt, a gyógyászati alkalmazásoktól a kulináris kalandokig. Tökéletes kiegészítése lehet bármilyen virágágyásnak, amit csak el tud képzelni.