• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Zsálya vetőmag

Kerti boltunkban zsálya magvak, gyógyászati és nagyon aromás növény lesz. Kerti zsályát és zsályát kínálunk, melyet gyógy- és fűszernövényként használnak. A boltunkban kínált magvak kiváló minőségűek és jó csírázhatóságot mutatnak, mivel csak bevált forrásokból származnak. Biztosítja a sikeres termesztést, feltéve, hogy természetesen a megfelelő termesztési feltételek fennmaradnak és megfelelő gondoskodási intézkedéseket hoznak.

A kerti zsálya értékes gyógynövény, amely sokféleképpen használható. Jótékonyan befolyásolja a szervezetet, gyulladáscsökkentő, összehúzódó, enyhén gombaellenes és köhögésgátló hatásokat mutat. Emésztőrendszerben, a magas vérnyomás csökkentésében, a szájüreg és a torok garglezésében vagy lassan gyógyuló sebek gyógyításában használják. A zsályát is értékelik az ízesítő és aromás tulajdonságai miatt, mint a levesek, mártások vagy más ételek mellett. Nem szabad túlzottan túlsúlyba hoznia, mivel a leveleiből származó illóolaj keserű és dominálhatja az étel ízét. A clary zsályát elsősorban ízesítő folyadékok, például sör és bor esetében alkalmazzák. A szárított füves zsálya számos hús- és vegetáriánus étel csodálatos, aromás fűszerezés. Szappanokhoz és parfümökhöz is hozzáadódik.

Ne habozzon, és rendeljen zsálya magokat. Ezt a gyógynövény- és fűszernövényt nem szabad kihagyni a kertből. Ez feltétlenül illeszkedik a virágágyások különböző elrendezéseihez.