• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Produktfilter

Pris
Färg
Höjd
Bredd
Längd
Volym

Balkonglådor et cetera

Balkonglådor et cetera är utan tvekan bland de mest populära utomhusväxtbehållarna, ofta köpta av trädgårdsentusiaster. Deras omfattande popularitet beror främst på deras praktiska design och förmågan att hysa flera växter samtidigt. Individer som söker krukor för att odla petunior, pelargoner, scarlet salvia och andra omtyckta balkongblommor väljer vanligtvis våra Balkonglådor et cetera.

Vår butik erbjuder kontinuerligt dessa produkter i ett brett utbud av storlekar och färger för att passa dina specifika preferenser och behov. För dem med begränsat utrymme är den lilla, ovala "Vulcano"-lådan, som mäter antingen 23 eller 27 cm, ett utmärkt val. Tillgänglig i vit, beige, krämvit, pistaschgrön och antracitgrå, är den perfekt för mindre balkonger. För dem som har mer plats tillgänglig, överväg den eleganta och enkla 40 cm “Lotos”-balkonglådan, som levereras med en bricka/underlägg och även finns i set med metallkorgar. Alternativt kan den universella blomplanteraren från Lamela eller “Elba”-lådan med träkornsmönster vara ditt föredragna val, vilket ser fantastiskt ut på träbalkongräcken eller balustrader.

Din ytterfönsterbräda är den perfekta platsen för den delikata “Rosa”-balkonglådan med en spetsliknande finish. Även om ljusbeige och mintgrön är kundfavoriter, överväg att utforska även mörkare nyanser! För större balkonger är “Begonia”-balkongsetet med ett rattan- eller mejslat mönster ett fantastiskt alternativ. Utforska vårt brett urval av underlägg och hållare för balkonglådor, alla till konkurrenskraftiga priser.

Tveka inte! Välj och köp dina favorit Balkonglådor et cetera och låt din balkong prydas av rikligt blommande krukväxter! Produkterna, inklusive de från kända tillverkare som Lamela och Prosperplast, som finns tillgängliga i vår butik kommer att tjäna dig under många år! Alla produkter som presenteras nedan är tillverkade av material som är resistenta mot solljus och andra potentiellt skadliga externa faktorer. De är därför perfekt lämpade för att dekorera balkonger, terrasser och fönsterbrädor. Vi inbjuder dig vänligt att bläddra genom vårt sortiment och önskar dig en trevlig shoppingupplevelse!

35.03 kr
40.38 kr
59.95 kr
59.95 kr