• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Filtre de produse

Preț
Culoare
Înălţime
Lăţime
Lungime
Volum

Jardiniere pentru Balcon

Jardiniere pentru Balcon sunt, fără îndoială, printre cele mai populare recipiente exterioare pentru plante, adesea achiziționate de către entuziaștii de grădinărit. Popularitatea lor se datorează în primul rând designului practic și capacității de a găzdui mai multe plante simultan. Persoanele care caută ghivece pentru cultivarea petuniilor, geraniumului, salviei stacojii și altor flori de balcon populare, aleg de obicei Jardiniere pentru Balcon.

Magazinul nostru oferă constant aceste produse într-o gamă largă de dimensiuni și culori pentru a se potrivi preferințelor și nevoilor dvs. specifice. Pentru cei cu spațiu limitat, jardinierele „Vulcano”, de dimensiuni mici și ovale, disponibile în variantele de 23 sau 27 cm, sunt o alegere excelentă. Disponibile în culori albe, bej, albe-crem, verzi-pistachio și gri-antracit, sunt perfecte pentru balcoanele mici. Dacă dispuneți de mai mult spațiu, luați în considerare jardiniera elegantă și simplă de 40 cm „Lotos”, care vine cu o tavă (disponibilă și în seturi cu coșuri metalice). Alternativ, jardiniera universală de flori de la Lamela sau cutia „Elba” cu textură de lemn poate fi alegerea dvs., arătând minunat pe balustrade sau balcoane de lemn.

Fereastra dvs. exterioară este locul perfect pentru jardinierea „Rosa” cu un finisaj tip dantelă – variantele de culori bej-deschis și verde-mentă sunt printre favoritele noastre, dar merită să luați în considerare și nuanțe mai închise! Pentru balcoanele mari, setul „Begonia” cu un model de ratan sau cioplit este o opțiune fantastică. Explorați selecția noastră largă de tăvi și suporturi pentru jardiniere, toate la prețuri competitive.

Nu ezitați! Selectați și cumpărați Jardinierele pentru Balcon preferate și lăsați balconul să fie decorat cu plante înflorite abundente! Produsele noastre, inclusiv cele de la branduri renumite precum Lamela și Prosperplast, sunt durabile, fabricate din materiale rezistente la soare și factori externi, fiind ideale pentru decorarea balcoanelor, teraselor și pervazurilor. Vă invităm cu căldură să explorați colecția noastră și vă urăm o experiență de cumpărături plăcută!