• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Филтри за продукти

Цена
цвят
височина
широчина
дължина

Балконни кутии / рендета

Балконните кутии и рендета са може би най-често купуваните контейнери за растения на открито. Те дължат тази популярност на практичната си форма и възможността да отглеждат няколко растения едновременно. Хората, които търсят саксии за отглеждане на петунии, здравец, червен градински чай и други популярни балконски цветя, обикновено избират кутии. Те се предлагат непрекъснато в нашия магазин във всички размери и цветове, които някога бихте могли да си представите!

Малка, овална 23-сантиметрова или 27-сантиметрова кутия „Вулкано“, предлагана в бял, бежов, кремаво-бял, шам-фъстък-зелен и антрацито-сив цвят, идеално ще пасне на по-малки балкони. Ако имате повече място на ваше разположение, поръчайте еднакво елегантна, обикновена 40-сантиметрова балконска кутия „Лотос“ с чинийка / поднос (предлага се и в комплекти с метални кошници), универсална саксия за цветя от Lamela или дървесното зърно „ Кутия Elba ”, която ще изглежда невероятно на дървен парапет или балюстрада. Външният прозорец е перфектното място за фина балконна кутия „Rosa” с финиш, подобен на дантела - светло бежово и ментово зелено принадлежат към любимите ни цветови версии, но трябва да имате предвид и по-тъмните цветове! Можете да украсите голям балкон с нашия отличен балконски комплект „Бегония” с ратан или длето. Нашият онлайн магазин предлага богат избор от чинийки и държачи за балкони на конкурентни цени.

Не се колебайте, изберете любимите си продукти и украсете балкона си с изобилно цъфтящи саксийни растения! Балконни кутии и рендета от известните производители (напр. Lamela и Prosperplast), които се предлагат в нашия магазин, ще ви служат години наред! Всички продукти, представени по-долу, са произведени от материали, устойчиви на слънчева светлина и други потенциално вредни външни фактори. Затова са идеално подходящи за украса на балкони, тераси и первази. Любезно Ви каним да разгледате нашия асортимент и да Ви пожелаем приятно изживяване при пазаруване!

8.90 лв
11.09 лв