• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuotesuodattimet

Hinta
Väri
Korkeus
Leveys
Pituus
tilavuus

Parvekelaatikot / istutuskoneet

Parvekelaatikot / istutuskoneet ovat epäilemättä suosituimpia ulkokasvien säilytysastioita, joita puutarhaharrastajat usein valitsevat. Niiden suosio johtuu pääasiassa niiden käytännöllisestä suunnittelusta sekä kyvystä majoittaa useita kasveja samanaikaisesti. Ihmiset, jotka etsivät ruukkuja petunioille, pelargonioille, punaisille salviaille ja muille suosituille parvekekukille, valitsevat usein meidän Parvekelaatikot / istutuskoneet.

Kaupassamme on jatkuvasti saatavilla näitä tuotteita laajassa valikoimassa kokoja ja värejä, jotka vastaavat erityisiä mieltymyksiäsi ja tarpeitasi. Pienille parvekkeille loistava valinta on pieni, ovaali ”Vulcano”-laatikko, joka on saatavana 23 tai 27 cm koossa. Valkoisena, beigenä, kermavalkeana, pistaasinvihreänä ja antrasiitinharmaana saatavilla oleva laatikko sopii erinomaisesti pienille parvekkeille. Jos sinulla on enemmän tilaa käytettävissäsi, harkitse tyylikästä ja yksinkertaista 40 cm “Lotos” parvekelaatikkoa, joka tulee aluslautasen / tarjottimen kanssa (saatavana myös seteissä metallikoreilla). Vaihtoehtona voisi olla Lamelan universaali istutuskone tai ”Elba”-laatikko, jossa on puukuvio, joka näyttää upealta puisilla parvekekaiteilla tai balustereilla.

Ulkoinen ikkunalautasi on täydellinen paikka hienostuneelle ”Rosa” parvekelaatikolle, jossa on pitsimäinen viimeistely – vaalea beige ja mintunvihreä ovat suosittuja väriversioitamme, mutta myös tummempia värejä kannattaa harkita! Voit koristella suuren parvekkeen erinomaisella ”Begonia” parvekesetillä, joka on saatavana rottinki- tai koverrettuina kuvioina. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman aluslautasia ja parvekelaatikoiden pidikkeitä kilpailukykyisin hinnoin.

Älä epäröi, valitse suosikkituotteesi ja koristele parvekkeesi runsaasti kukkivilla ruukkukasveilla! Parvekelaatikot / istutuskoneet tunnetuilta valmistajilta (esim. Lamela ja Prosperplast), jotka ovat saatavilla kaupassamme, palvelevat sinua vuosien ajan! Kaikki alla esitellyt tuotteet on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät auringonvaloa ja muita mahdollisesti haitallisia ulkoisia tekijöitä. Ne sopivat siksi erinomaisesti parvekkeiden, terassien ja ikkunalaudan koristeluun. Toivotamme sinut tervetulleeksi selaamaan valikoimaamme ja toivotamme miellyttävää ostokokemusta!