• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Tuotesuodattimet

Hinta
Väri
Korkeus
Leveys
Pituus
tilavuus

Parvekelaatikot / istutuskoneet

Parvekelaatikot ja istutuskoneet ovat väitetysti yleisimmin ostettuja ulkokäyttösäiliöitä. He ovat velkaa tämän suosion käytännölliselle muodolleen ja mahdollisuudelleen kasvattaa useita kasveja samanaikaisesti. Ihmiset, jotka etsivät ruukkuja petunioiden, pelargonioiden, sarikatinkukkojen ja muiden suosittujen parvekkeenkukkien kasvattamiseksi, valitsevat yleensä laatikot. Niitä on saatavana jatkuvasti myymälästämme kaikissa koossa ja väreissä mitä ikinä voitte kuvitella!

Pieni, soikea 23 cm: n tai 27 cm: n “Vulcano” -laatikko, saatavana valkoisina, beigeinä, kermanvalkoisina, pistaasi-vihreinä ja antrasiitti-harmaina värivaihtoehtoina, sopii erinomaisesti pienemmille parvekkeille. Jos sinulla on enemmän tilaa käytettävissäsi, tilaa yhtä tyylikäs, tavallinen 40 cm: n Lotos-parvekelaatikko, jossa on lautanen / tarjotin (saatavana myös metallisilla koreilla varustetuissa sarjoissa), Lamelan universaali kukkaistutus tai puunjyvä “ Elba ”-ruutu, joka näyttää upealta puisella parvekekaiteella tai kaiteella. Ulkopuolinen ikkunalauta on täydellinen paikka hienovaraiselle Rosa-parvekelaatikolle, jossa on pitsimainen viimeistely - vaalea beige ja minttuvihreä kuuluvat suosikki värivaihtoehtoihimme, mutta kannattaa harkita myös tummempia värejä! Voit koristaa suuren parvekkeen erinomaisella Begonia-parvekkeella, joka on varustettu rottinki- tai talttakuviolla. Verkkokaupassamme on laaja valikoima lautasia ja parvekelaatikon haltijoita myös kilpailukykyiseen hintaan.

Älä epäröi, valitse suosikkituotteesi ja korista parvekesi runsaasti kukkivilla ruukkukasveilla! Myymälästämme saatavana olevien tunnettujen tuottajien (esim. Lamela ja Prosperplast) parvekelaatikot ja istutuskoneet palvelevat sinua vuosia! Kaikki alla esitetyt tuotteet on valmistettu materiaaleista, jotka kestävät auringonvaloa ja muita mahdollisesti haitallisia ulkoisia tekijöitä. Siksi ne sopivat täydellisesti parvekkeiden, terassien ja ikkunoiden koristamiseen. Kutsumme sinut selaamaan valikoimaamme ja toivotamme sinulle miellyttävää ostoskokemusta!

-20%
2.76 3.45
-20%
2.76 3.45
-20%
3.03 3.79
-20%
3.21 4.01
-20%
3.95 4.93
-20%
3.95 4.93
Wieszak do skrzynek balkonowych Agro - Brązowy -20%
3.95 4.93