• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Filtri proizvoda

Cijena
Boja
Visina
Širina
dužina
Svezak

Balkonske kutije / sadnice

Balkonske kutije / sadnice su nesumnjivo među najpopularnijim spremnicima za biljke na otvorenom, često kupljenim od strane ljubitelja vrtlarenja. Njihova popularnost uglavnom proizlazi iz praktičnog dizajna i mogućnosti da ugoste više biljaka odjednom. Osobe koje traže lonce za uzgoj petunija, geranija, crvene kadulje i drugih omiljenih balkonskih cvjetova obično odabiru naše Balkonske kutije / sadnice.

Naša trgovina kontinuirano nudi ove proizvode u širokom rasponu veličina i boja kako bi udovoljila vašim specifičnim preferencijama i potrebama. Za one s ograničenim prostorom, mala, ovalna “Vulcano” kutija, dostupna u veličinama od 23 ili 27 cm, izvrstan je izbor. Dostupna u bijeloj, bež, kremasto-bijeloj, pistacio-zelenoj i antracitno-sivoj boji, savršena je za manje balkone. Ako imate više prostora na raspolaganju, razmotrite elegantnu i jednostavnu 40 cm “Lotos” balkonsku kutiju, koja dolazi s posudom / pladnjem (dostupna i u setovima s metalnim košarama). Alternativno, univerzalna sadnica za cvijeće od Lamela ili kutija “Elba” s drvenim zrnom može biti vaš izbor, izgledajući predivno na drvenim balkonskim ogradama ili balustradama.

Vaš vanjski prozorski prag je savršeno mjesto za diskretnu “Rosa” balkonsku kutiju s čipkastim finišem – svijetlo bež i mente zelena su naše omiljene boje, ali razmislite i o tamnijim nijansama! Za veće balkone, naš “Begonia” set za balkon s rattanom ili izrezbarenim uzorkom je fantastična opcija. Naša online trgovina nudi širok izbor podmetača i držača za balkonske kutije po konkurentnim cijenama.

Ne oklijevajte! Odaberite i kupite svoje omiljene Balkonske kutije / sadnice i ukrasite svoj balkon obiljem cvatućih lončanica! Naši proizvodi, uključujući one od renomiranih proizvođača poput Lamela i Prosperplast, dugovječni su, izrađeni od materijala otpornih na sunčevu svjetlost i druge potencijalno štetne vanjske faktore, čineći ih idealnima za ukrašavanje balkona, terasa i prozorskih pragova. Srdačno vas pozivamo da pregledate naš asortiman i želimo vam ugodno iskustvo kupovine!