• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Balkonládák / virágtartók

Erkélyes dobozok és ültetvények vitathatatlanul a leggyakrabban vásárolt kültéri növények tartályai. Ennek a népszerűségnek köszönhetően gyakorlati formájuk és annak lehetősége, hogy egyszerre több növényt is termeszthetnek. Azok az emberek, akik cserepeket keresnek petúnia, muskátlik, skarlátvörös zsálya és más népszerű erkélyvirágok termesztésére, általában dobozokat választanak. Folyamatosan kaphatók üzletünkben, bármilyen méretben és színben, amit elképzelhet!

Egy kicsi, ovális, 23 cm-es vagy 27 cm-es „Vulcano” doboz fehér, bézs, krémfehér, pisztácia-zöld és antracit-szürke színben kapható, és tökéletesen illeszkedik a kisebb erkélyekhez. Ha több hely áll rendelkezésére, rendeljen ugyanolyan elegáns, sima, 40 cm-es „Lotos” erkélydobozt csészealjjal / tálcával (fémkosarakkal is készletekben kapható), a Lamela univerzális virágtartót vagy a fadaradat Elba ”doboz, amely csodálatosan néz ki egy fa erkély korláton vagy korláton. A külső ablakpárkány ideális hely egy finom „Rosa” erkélydobozhoz, csipkéhez hasonló díszítéssel - a világos bézs és a mentazöld tartozik a kedvenc színverzióinkhoz, de a sötétebb színeket is figyelembe kell vennie! Díszíthet egy nagy erkélyt a rattan vagy vésett mintázatú kiváló “Begonia” erkéllyel. Online áruházunkban csészealjak és erkélytartók széles választékát kínálja versenyképes áron.

Ne habozzon, válassza ki kedvenc termékeit, és díszítse erkélyét bőségesen virágzó cserepes növényekkel! A neves gyártók (pl. Lamela és Prosperplast) erkélyes dobozai és ültetvényei, amelyek elérhetők üzletünkben, évekig szolgálnak majd Önnek! Az összes alább bemutatott termék olyan anyagból készült, amely ellenáll a napfénynek és más potenciálisan káros külső tényezőknek. Ezért kiválóan alkalmasak erkélyek, teraszok és ablakpárkányok díszítésére. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy böngésszen a kínálatunkban, és kellemes vásárlási élményt kívánunk Önnek!