• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Levendula mag

A levendula vetőmagok vetésével egy gyönyörűen illatos kertet érhetünk el, amelyet lila virágzat díszít. Két növényfajt kínálunk a boltunkban - közös (keskeny levél) levendula és spanyol levendula. Az online áruházunkban rendelkezésre álló összes mag megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek és jó csírázhatóságot mutat, hiszen csak híres gyártóktól származik.

A levendula sokféle módon használható. Virágágyásokon termeszthető, hogy nyáron és ősszel virágzik. Ez vonzza a látogatókat a kertbe, mert ez egy intenzív, kellemes aromát ürítő növény. A levendula a napos, szélvédett területeket áteresztő, termékeny talajjal kedveli. Rendszeres feltöltést igényel. Ez a növény értékes, évelő, friss és szárított csokrokban használt virágokra termesztett, virágos kompozíciók számára kifinomult megjelenésű. A szárított levendula a ruhásszekrénybe és az ágyneműbe illeszthető a ruhák és ágynemű illatának illatozására és a tineid molyok visszaszorítására.

A közönséges levendula nemcsak lila, illatos virágzatával díszíti a kertjét, hanem kedvezően befolyásolja a jólétét is. Számos gyógyhatást, nyugtató, antiszeptikus, diasztolés és finoman kárminősítőt mutat, hogy csak néhányat említsünk. Ez is javítja a bőr állapotát az epidermisz fiatalításával és a pattanások elleni küzdelemmel. Íze lesz számos ételnek, különösen zsályával, kaporral és sóssal. Az illóolajok, amelyek mind a közös, mind a spanyol levendula tartalmaznak, nyugtató, pihentető hatásúak, és sok kozmetikumokhoz és parfümökhöz kerülnek hozzá.