• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kábelkötegelők, tömlőbilincsek és gyorskötözők

Önfeszítő kábelkötegelők, tömlőbilincsek és gyorskötözők nélkülözhetetlen kiegészítők, melyek mind otthon, mind a kertben nagyon hasznosak. Különböző célokra alkalmasak, például kerticsövek csatlakoztatására és növények rögzítésére a támaszokhoz. Ezek a termékek nagyon tartósak és ellenállnak a legkeményebb időjárási viszonyoknak is. Széles választékban találhatók önzárással működő kábelkötegelők, tömlőbilincsek és gyorskötözők az online áruházunkban. Mindet egy külön kategóriába gyűjtöttük - csak mondja meg, mire van szüksége!

Ha kábelkötegelőkre van szüksége, többféle méretben kínáljuk őket. Válasszon a 10-16 mm, 13-14 mm, 16-25 mm vagy 32-50 mm méretű tömlőbilincsek közül. Termékeink cinkbevonatos acélból készülnek, így gyakorlatilag törhetetlenek. Rugalmas szalagokat keres növénytartóhoz? Vegye figyelembe rugalmas, önfeszítő szalagjainkat, melyek 13/17/22,5 cm méretben elérhetők, és ideálisak fiatal fák támasztására. A gyártás során használt anyag megőrzi alakját a magas és alacsony hőmérsékleten is, rugalmas marad, miközben ellenáll a sérüléseknek. Magrögzítőket is használhat fiatal növények rögzítéséhez a támaszokhoz (több méretben kínáljuk). Vagy válasszon 40 x 2,5 cm-es fa kötelet/szalagot, amelynek feszítő és tépőzáras (velcro) rögzítése van. Puha, mégis erős és könnyen állítható megoldást kínál. Költséghatékony megoldásra van szüksége? Vásárolja meg a Puha szigetelt kerti drótot, egy olcsó, de tartós és újrahasznosítható terméket. Emellett divatos és kifinomult virágcserép kapcsok is elérhetők kínálatunkban, például orchidea kapcsok, növénykapcsok és falra szerelhető kúszónövény kapcsok. Ezek a termékek segítenek rendszerezni otthoni és erkélyes növényeit, és az igényeid szerint formálni őket.

Arra ösztönözzük, hogy rendeljen magas minőségű kábelkötegelőket, tömlőbilincseket és gyorskötözőket versenyképes áron. Nagyon ajánlott mindig kéznél lenniük. Ne habozzon kihasználni INGYENES szállítási szolgáltatásunkat, és fejezze be kertészeti felszereléseit. Kellemes vásárlást kívánunk!