Кабелни връзки, маркучи и скоби

Кабелни връзки, клипсове и ленти принадлежат към аксесоари, които ще ви бъдат полезни както у дома, така и в градината. Подходящи са, наред с други цели, за свързване на градински маркучи и обвързване на растения с опори, издръжливи са и са устойчиви на най-тежките атмосферни условия - в нашия магазин ще намерите различни многофункционални кабелни връзки, маркучи и ленти. В този раздел сме събрали всички продукти от този вид - просто ни кажете от какво се нуждаете!

Ако търсите кабелни връзки, ние ги имаме в много различни размери. Купете клипс за маркуч с размери 10-16 мм, 13-14 мм, 16-25 мм или 32-50 мм - продуктите, предлагани тук, са изработени от поцинкована стомана и поради това са практически нечупливи. Имате ли нужда от меки ленти, които са подходящи за употреба с растения? Поръчайте еластичните самозаключващи се ленти за смесване 13/17 / 22,5 см, идеално подходящи за подреждане на млади дървета. Материалът, използван при производството им, не се деформира при високи или ниски температури, е гъвкав, но същевременно устойчив на повреди. Можете да завържете разсада към опорите със стягащи връзки за дървета, храсти и други градински растения (предлагаме този продукт в няколко размера) или широката вратовръзка / лента с размери 40 х 2,5 см. С катарама и кука и контур ( велкро) закопчаване, което е меко, но силно и лесно за регулиране. Ако търсите наистина рентабилно решение, купете градинската тел с изолация от мек цвят, евтин, но издръжлив и многократен продукт. В нашето предложение има и стилни и изискани клипове за саксии. Разгледайте клиповете за орхидеи, клиновете за засаждане и клипсите за катерене за катерене за стена. Тези продукти ви позволяват да държите домашните и балконските си растения организирани и да ги оформяте според вашите нужди.

Съветваме ви да правите поръчки за кабелни връзки от висок клас, клипсове и ленти на достъпни цени. Наистина е препоръчително да ги имате винаги под ръка - не се колебайте, възползвайте се от БЕЗПЛАТНАТА доставка и попълнете градинския си арсенал. Желаем ви приятна обиколка за пазаруване!

2.13 лв
2.38 лв
2.38 лв
2.50 лв
2.75 лв
3.50 лв