• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Кабелни връзки, маркучи и скоби

Кабелни връзки, скоби за маркучи и ленти са неотмени аксесоари, които са полезни както у дома, така и в градината. Те се подходящи, между другото, за свързване на градински маркучи и привързване на растения към подпори, са издръжливи и устойчиви на най-тежките метеорологични условия - в нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от универсални кабелни връзки, скоби за маркучи и ленти. Ние сме събрали всички тези продукти в тази специална категория - просто ни кажете какво ви трябва!

Ако търсите кабелни връзки, предлагаме ги в много различни размери. Изберете маркучи с размери от 10-16 мм, 13-14 мм, 16-25 мм или 32-50 мм. Нашите продукти са изработени от галванизирана стомана и следователно са практически неразрушими. Нуждаете се ли от меки ленти, подходящи за подпора на растения? Поръчайте еластични самозатварящи се ленти в размери 13/17/22,5 см, идеални за подпора на млади дървета. Материалът, използван при тяхното производство, не се деформира при високи и ниски температури, е гъвкав, но устойчив на повреди. Можете да завържете младите растения към подпорите с нашите скоби за дървета, храсти и други градински растения (предлагаме този продукт в различни размери) или да разгледате широката лента за дървета с размери 40 x 2,5 см с катарама и закопчалка с велкро, която е мека, но здрава и лесна за регулиране. Ако търсите наистина икономично решение, разгледайте нашия мек изолиран градинарски провод, евтин, но издръжлив и многократно използваем продукт. Предлагаме също стилни и изискани клипсове за цветни саксии, включително клипсове за орхидеи, клипсове за растения и клипсове за градински растения, монтирани на стена. Тези продукти ви помагат да подредите домашните и балконски растения и да ги оформите според вашите нужди.

Ви насърчаваме да правите поръчки за висококачествени кабелни връзки, скоби за маркучи и ленти на конкурентни цени. Този продукт е винаги добре да го имате под ръка. Не се колебайте да се възползвате от нашата БЕЗПЛАТНА доставка и да допълните вашата градинска арсенал. Пожелаваме ви приятно пазаруване!

2.76 лв
3.00 лв
3.12 лв
3.45 лв
3.76 лв
5.18 лв
5.98 лв