Suosittu tuote Tämä tuote on ostettu viimeksi 9 tunti sitten.
  • 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kesäbegonia - kääpiö, jatkuvasti kukkiva - eri värejä (Begonia Semperflorens)

Norm. hinta: 3.56
2.14
Alennus: 1.43 (40%)
Kampanja päättyy 2024-07-20
Kampanja päättyy
Tällä hetkellä tämä on alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: €2.14
026552
Varastotilanne
+

Tutustu upeaan Kesäbegoniaan - kääpiö, jatkuvasti kukkiva - eri värejä (Begonia Semperflorens), joka tarjoaa puutarhaasi tai parvekkeellesi värikkään kukkaloiston koko kasvukauden ajan. Tämä kääpiölajike on tunnettu taukoamattomasta kukinnastaan, ja se ihastuttaa valkoisilla, pinkillä ja punaisilla kukillaan, jotka täyttävät tilan värin ja ilon ilmapiirillä.

Kääpiöbegonia kasvaa tiheänä ja matalana, ja se sopii erinomaisesti sekä pieniin puutarha-alueisiin että ruukkuihin, tehdessään siitä monipuolisen valinnan kaupunkipuutarhoihin ja patio-somistuksiin. Sen mehevät varret haarautuvat kauniisti, huipentuen pieniin, mutta intensiivisen värikkäisiin kukkarykelmiin, jotka luovat huomion keskipisteen.

Tämän begonialajikkeen viehätysvoima korostuu sen kiiltävien, paksujen lehtien kautta, jotka lisäävät tekstuuria ja visuaalista houkuttelevuutta sen yleisilmeeseen. Nämä lehdet yhdessä kasvin runsaan kukinnan kanssa tekevät Begonia semperflorensista paitsi visuaalisesti miellyttävän myös helppohoitoisen aarteen, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneille puutarhureille.

Kasvatus alkaa siementen kylvämisestä lämpimässä ympäristössä helmi-maaliskuussa. Itämisen jälkeen taimien harvontakäsittely edistää niiden kehittymistä. Toukokuun puoliväliin mennessä, kun nuoret begoniat ovat tarpeeksi vahvoja, ne voidaan siirtää lopullisiin kasvupaikkoihinsa, jätettäen 15-20 senttimetrin välit kasvutilaa varten.

Begonia semperflorens kukoistaa rikkaassa, savipitoisessa ja hyvin kuivatussa maassa, joko aurinkoisella tai osittain varjoisalla alueella. Sen helppohoitoisuus tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka haluavat nauttia värikkäästä puutarhasta läpi kauden.

Kutsumme sinut hankkimaan tämän erinomaisen Begonia semperflorens -siemeniä ja kokemaan näiden upeiden ja arvokkaiden kasvien kasvattamisen ilon. Riippumatta puutarhanhoidon kokemuksestasi, Begonia semperflorens eri väreissä on taatusti merkittävä lisäys viherympäristöösi. Hemmottele itseäsi ja rakkaitasi sen viehättävällä kukinnalla jo tänään!

Jokainen pakkaus sisältää 0,02 grammaa siemeniä, valmiina muuttamaan puutarhasi väriloiston pysyväksi ilotulitukseksi.

GardenSeedsMarket - on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan ja alusta lähtien olemme asettaneet tuotteidemme laadun ensisijaiseksi tavoitteeksi. Vuosien varrella olemme toimittaneet parasta laatua tavarat kymmenille tuhansille asiakkaille kaikkialta maailmasta. Heidän tyytyväisyytensä osoittaa, että olimme valinneet oikean tavan.

Kaikki myytävät siemenet ovat monitasoisten laadunvalvontatarkastusten alaisia ja vain pakattu ja lähetetään huolellisesti. Tuotteemme ovat saaneet lukuisia sertifikaatteja ja täyttävät Euroopan unionin korkeimmat vaatimukset. Työntekijämme ovat kokeneita puutarhureita, jotka ovat enemmän kuin mielellään voineet vastata kaikkiin kysymyksiisi.

Mistä meidän siemenet tulevat?

Kaikki myymälässämme myytävät siemenet ovat peräisin Euroopan unionin parhaista tuottajista. Pitkäkestoisen yhteistyön ansiosta pystyimme kehittämään sopivimmat säilytys- ja lähetysolosuhteet, jotka takaavat, että saat aina tuoreita ja huolellisesti testattuja siemeniä. Välittäjien poissulkeminen koko prosessista antaa meille mahdollisuuden välttää vanhentuneiden siementen lähettäminen, jotka saattavat olla liian kauan varastohyllyssä, mutta takaa myös kaikkein houkuttelevan hinnan laadukkaille tuotteille.

Laadunvalvonta

Kaikkien siementen on läpäistävä nelivaiheinen laadunvalvonta.

Ensimmäinen vaihe alkaa toimittajien huolellisella valinnalla. Kun jatkamme viljelykasvien valvontaa, ulkomaalaisia tuottajia ei suljeta pois laadunvalvontaprosessista. Kasvit tarkastetaan kaikissa kehitysvaiheissaan: kun ne alkavat kasvaa, kukinnan aikana ja kun ne alkavat tuottaa hedelmiä (siemeniä). Tässä vaiheessa tärkeintä on varmistaa kasvien oikea etäisyys. Tämän ansiosta voidaan varmistaa kunkin tietyn lajin tai lajikkeen halutut morfologiset ominaisuudet, kuten väri, korkeus ja muoto.

Toinen vaihe koostuu yksityiskohtaisista testaustesteistä laboratorio-olosuhteissa. Korkealuokkaisten laitteiden käytön ansiosta korkeasti koulutettu henkilöstö toimittaa yli 30 000 laatutarkastusta vuosittain. Siemenet, jotka eivät täytä vaatimuksiamme, ovat teknologisten jalostusprosessien alaisia, mukaan lukien kuivaus, puhdistus, päivitys ja testaus uudelleen.

Kolmas vaihe alkaa kylvämällä siemeniä valituissa valvontataulukoissa. Näin saamme arvokasta ja tarkkaa tietoa itävyydestään, jotka on säilytettävä asianmukaisella tasolla. Samanaikaisesti tarkistetaan kunkin lajin lajike-identiteetti tässä vaiheessa.

Neljäs vaihe tapahtuu varastoissamme ja se koostuu sellaisten siementen poistamisesta, jotka on varastoitu liian pitkään hyllyillemme ja korvattu ne uusilla erillä. Jokainen paketti on leimattu ainutlaatuisella eränumerolla ja myös kylvöpäivällä.

Kaikkien neljän vaiheen yhdistäminen antaa meille mahdollisuuden vakuuttaa, että toimittamamme siemenet ovat korkeimpien standardien mukaisia ja täyttäneet kaikki vaaditut ohjausvaiheet lentävillä väreillä.

Palkinnot ja palkinnot

Myymämme siemenet ovat laajalti tunnustettuja niiden laadusta ja voittaneet useita palkintoja. Meidän siemenet voittivat lukuisia kultamitaleja ja erotteluja niiden korkeasta laadusta. Kukkien maailma on myös kunnioitettu innovatiivisesta lähestymistavastaan.

Näiden palkintojen joukossa oli: TOP INNOVATION (kesäkuu 2015), GOLD MEDAL POZANANIN KANSAINVÄLISESTI (2015), KULUTTAJAN LAATUJOHTAJA (2014), VUODEN MAATALO (2014).

Lisäksi olemme saaneet "IDEAL BUSINESS" -sertifikaatin kahdeksi vuodeksi peräkkäin.

itävyys

Olemme sitoutuneet myymään vain korkealaatuisia siemeniä. Ottaen huomioon päivittäin tekemämme ponnistelut, huomioi myös, että kasvit ovat eläviä organismeja, ja niiden itävyys ja kasvu riippuvat monista tekijöistä, kuten lämpötilasta, maaperän tyypistä, kosteudesta ja niiden kasteluväli, kylvöaika ja -olosuhteet, käyttö lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden (torjunta-aineet) sekä sää- ja ilmasto-olosuhteiden \ t Tarjoamme apua jakamalla tarkkaa ja ajantasaista kylvö- ja kasvatusinformaatiota, mutta emme voi ottaa vastuuta kasveista, joita ei ole kasvatettu tietyille lajeille sopivissa olosuhteissa.