• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Мини оранжерии

Сте ли фен на градинарството, но смятате, че самостоятелното отглеждане на разсад е твърде сложно? Или може би имате опит с разсад на домати или краставици, но бихте искали да отгледате по-изискани растения от семена? В двете случая ще намерите всичко необходимо в тази категория. Разгледайте нашите мини оранжерии!

Мини оранжерията е контейнер, проектиран така, че да осигурява оптимални условия за разклащане и развитие на нежни млади разсади и растения. Типичната мини оранжерия се състои от дълбока тава от здрава пластмаса и прозрачно пластмасово покритие. Този контейнер може да събере около дузина саксии или торфени таблетки. Покритието гарантира топлина и предпазва почвата от излишната загуба на влага, която често е основната причина за неуспех при отглеждането на разсад. Цялата система е лесно преносима и може да се постави, например на прозорче, където растенията ще получават подходящото количество слънчева светлина, без да са изложени на сквозняци. Нашият онлайн магазин предлага мини оранжерии в различни размери. Сред препоръчителните ни продукти е черната мини оранжерия с размери 47 x 15 см с 18 саксии, налична в зелено, розово, лилаво и синьо. Нуждаете се от повече място? Обмислете мини оранжерия с 30 или 48 саксии. Предлагаме също голяма, вентилирана мини оранжерия за по-опитните отгледачи, която осигурява отлична циркулация на въздуха и отстранява необходимостта от допълнително проветряване. Ако желаете контейнерът ви за разсаждане да бъде и декоративен елемент, разгледайте Домашния градински продукт с дървено акцент и покрив - мини оранжерията Respana Planter с размери 77 см ще ви позволи да създадете мини зелен оазис у дома. Разгледайте нашите други специални предложения; със сигурност ще намерите нещо, което отговаря на вашите нужди!

Ви насърчаваме да се възползвате от нашите специални цени за мини оранжерии. Възползвайте се от сезонните предложения и се насладете на безплатната доставка, докато разширявате своя хоби за градинарство без ограничения. Ви каняме сърдечно да посетите нашия магазин!

16.20 лв
16.20 лв
19.75 лв