• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Mini üvegházak

Gyakorlott kertész vagy, de úgy érzed, hogy a saját palántáid nevelése túl nehezen kezelhető? Vagy talán van tapasztalatod paradicsom vagy uborka palánták nevelésében, de szeretnél igényesebb növényeket nevelni magról? Mindkét esetben megtalálod mindazt, amire szükséged van ebben a kategóriában. Nézd meg mininövényház kínálatunkat!

A mininövényház egy olyan tartály, amely optimális körülményeket biztosít a fiatal, érzékeny palánták és növények csírázásához és fejlődéséhez. Egy tipikus mininövényház mély műanyag tálcából és átlátszó műanyag fedelet tartalmaz. Egy ilyen tartály körülbelül egy tucat cserép vagy tőzegpellet elhelyezésére alkalmas. A fedél melegen tartja a teret és megvédi a talajt a túlzott nedvességvesztéstől, ami gyakran a palánták nevelésének leggyakoribb oka a kudarcnak. Az egész rendszert könnyen szállítható és ablakpárkányra helyezhető, ahol a növények megkapják a megfelelő mennyiségű fényt, anélkül hogy kitéve lennének a huzatnak. Online áruházunk különböző méretű mininövényházakat kínál. A javasolt termékeink között megtalálható a 47 x 15 cm-es fekete mininövényház 18 cseréppel, zöld, rózsaszín, lila és kék színben is elérhető. Szükséged van több helyre? Fontold meg egy mininövényházat 30 vagy 48 cseréppel. Továbbá kínálunk egy nagy, szellőztetett mininövényházat a tapasztaltabb kertészeknek, amely kiváló légáramlást biztosít és megszünteti az extra szellőztetés szükségességét. Ha azt szeretnéd, hogy a magvetőedényed egyben dekoratív elem is legyen, nézd meg a Házi kertet faelemmel és fedéllel - a 77 cm-es Respana Planter mininövényház lehetővé teszi egy miniatűr zöld oázis létrehozását otthon. Fedezd fel egyéb különleges ajánlatainkat; biztosan találsz valamit, ami megfelel az igényeidnek!

Arra ösztönzünk, hogy élj az akciós mininövényházaink által nyújtott lehetőségekkel. Használd ki a szezonális ajánlatokat és élvezd a ingyenes szállítást, miközben korlátlanul fejlesztheted kertészeti hobbidat. Szeretettel várunk, hogy böngészd áruházunkat!