• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Valmiit sienikasvatussarjat

os pidät sienten syömisestä, hemmottele itseäsi lahjalla ja tilaa Valmiit sienikasvatussarjamme. Valmiit sienikasvatussarjat -kategoriassamme esittelemme poikkeuksellisia sarjoja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan voimakkaan ja aromikkaan sienen kasvattamiseen puutarhassasi tai jopa kotona! Tutustu tarjontaamme tarkemmin ja anna kilpailukykyisten hintojemme ilahduttaa sinua.

Valkoiset ja ruskeat yleiset sienet, jotka sopivat sekä koti- että puutarhakasvatukseen, ovat erittäin suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. Voit myös kokeilla tammenherkkusienen, helmikampuran tai kultaherkkusienen kasvattamista. Sadonkorjuu on helppoa kauniiden kultaisten hattujen kanssa, kuten namekosienten ja aurinkovarjojen - huomaat, että se on yllättävän helppoa! Jokainen Valmiit sienikasvatussarja, joka on saatavilla verkkopuutarhamyymälässämme, koostuu erikoismaasta myseelillä, kasvatusastiasta ja kattavista kasvatusohjeista. Tämä sarja takaa onnistuneen kasvatuksen kantarellien, osterisienten ja namekosienten osalta!

Yhteistyömme sienikasvatusasiantuntijoiden kanssa varmistaa, että kaikki verkossa saatavilla olevat tuotteemme erottuvat erinomaisella laadullaan. Koska asiakastyytyväisyytesi on meille ensiarvoisen tärkeää, tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja ja edullisia toimitusvaihtoehtoja. Älä epäröi, vaan ota tilaisuudesta kiinni ja kasvata herkullisia satoja sieniä kotipuutarhassasi tai parvekkeellasi!