• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Готови комплекти за отглеждане на гъби

Ако обичате да консумирате гъби, почестете се с подарък и поръчайте нашите готови комплекти за отглеждане на гъби. Нашата категория "Готови комплекти за отглеждане на гъби" представя изключителни комплекти, които включват всичко необходимо за отглеждане на здрави и ароматни гъби в градината ви или дори у дома! Разгледайте нашите предложения по-подробно и нека ви приятно изненадаме с нашите конкурентни цени.

Бели и кафяви обикновени гъби, подходящи както за домашно, така и за градинско отглеждане, са изключително популярни сред нашите клиенти. Можете да се опитате и да отглеждате гъби Elm oyster, pearl oyster или golden oyster. Берете красивите златни шапки на гъбите nameko и гъбите-парасол - ще видите, че е изненадващо лесно! Всеки готов комплект за отглеждане на гъби, наличен в нашия онлайн магазин за градинарство, съдържа специализирана почва с мицелий, контейнер за отглеждане и подробни инструкции за отглеждане. Този комплект гарантира успешното отглеждане на гъбите Agaricus bisporus, гъбите от семейство Pleurotus и гъбите nameko!

Сътрудничим с експерти по отглеждане на гъби, което гарантира, че всички наши продукти, предлагани онлайн, се отличават с отлично качество. Тъй като вашето удовлетворение е наш приоритет, предлагаме конкурентни цени и достъпни опции за доставка. Не се колебайте; използвайте възможността да отглеждате обилни урожаи от вкусни гъби в градината си или на вашата тераса!