• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Пръскачки за цветя

За правилната грижа за орхидеи и други украсни растения, които се нуждаят от нежно поливане, разгледайте нашата категория Pulverizadores de flores (Цветни пръскачки). Ще откриете голямо разнообразие от пръскачки от високо качество, които отговарят на вашите нужди. Със специалните ни цени няма по-добър момент да закупите перфектния пръскач за цветя от сега!

Предлагаме пръскачки в различни размери и цветове. Изберете от капацитети като 0,5, 0,9 или 1,3 литра. Нашите инструменти се отличават с модерен, стилен дизайн, който не само е функционален, но и естетически приятен. Дали искате прозрачен резервоар за течност или оцветен, ние имаме това, което търсите. Ако разглеждате възможността за надграждане от ръчен пръскач, защо не проверите нашите пръскачки под налягане? Те са идеални за пръскане на култури и прилагане на листни торове. Разгледайте снимките на продуктите в нашия онлайн магазин за градина и поръчайте с 100% гаранция за удовлетвореност.

Нашата селекция от Pulverizadores de flores (Цветни пръскачки) включва утвърдени марки като Prosperplast, Greenmill и GreenLand. Ето защо можем да гарантираме високо качество и устойчивост на достъпна цена. Доверете ни се и присъединете се към нашия постоянно растящ семейство от удовлетворени клиенти.

16.65 лв