• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Permetező flakonok

A megfelelő gondozáshoz az orchideák és más dísznövények számára, amelyek finom öntözést igényelnek, fedezze fel a "Permetező flakonok" kategóriánkat. Széles választékot talál első osztályú permetezőkből, amelyek az Ön igényeire szabottak. Különleges árakkal rendelkezünk, így most a legjobb idő a tökéletes virág permetező megvásárlására!

Különböző méretű és színű permetezőket kínálunk. Válasszon 0,5, 0,9 vagy 1,3 literes kapacitások közül. Eszközeink modern, stílusos kialakítással büszkélkedhetnek, amelyek nem csak funkcionálisak, de esztétikailag is kellemesek. Akár átlátszó folyadéktartályt szeretne, akár színezettet, nálunk mindent megtalál. Ha kézi permetezőről gondolkozik a fejlesztésen, miért ne nézne meg egy nyomás alatti permetezőt? Ezek ideálisak a növények porlasztására és levéltrágyák alkalmazására. Tekintse meg termékfotóinkat online kertészeti áruházunkban és adja le rendelését 100%-os elégedettségi garanciával.

"Permetező flakonok" választékunk magában foglalja a megbízható márkákat, mint a Prosperplast, Greenmill és GreenLand. Ezért tudjuk garantálni a kiváló minőséget és tartósságot megfizethető áron. Bízzon bennünk és csatlakozzon elégedett ügyfeleink folyamatosan növekvő közösségéhez.