• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Herba Strong - витамин подхранващо за билки - 30 мл -

5.55 лв
005840
Не е наличен

Herba Strong е витамин подхранващ за билки. Този продукт Agrecol® предлага най-добрия възможен начин за подобряване на състоянието на вашите растения. Лесното нанасяне и бързото действие принадлежат към най-важните характеристики на този продукт.

Herba Strong се предлага в течна форма в специален апликатор. Благодарение на този факт е лесен за използване, тъй като трябва само да залепите апликатора в саксията. Бавно ще освободи тора в почвата. Вашите билки ще бъдат правилно хранени през цялото време по този начин. Представеният продукт не може да се счита за типичен тор, въпреки че се основава на минералните съединения на три основни елемента: азот, фосфор и калий. Той е допълнително обогатен с натурален екстракт от хумус.

Представеното хранително вещество трябва да се прилага върху всички билкови растения - както едногодишни, така и многогодишни. Те ще развият повече зелена маса и следователно ще дадат повече добив. Този тор също така ще подобри естествените аромати на листата и ще подобри оцветяването на листата. Освен това повлиява благоприятно развитието на корените, правейки вашите билки по-устойчиви на неблагоприятни и стресови условия на отглеждане.

Един апликатор съдържа 30 ml тор, количество, достатъчно за 4 седмично третиране. Най-добрата дата и инструкциите за употреба са отпечатани на опаковката.

Метод на приложение:
отчупете върха на апликатора при разреза. Поставете апликатора в почвата по начина, по който позволява на течността да попие свободно в почвата. За да сте сигурни, че върхът на апликатора няма да се запуши по време на поставянето му в почвата, стиснете леко апликатора, за да го отблокирате. Апликаторът ще се отпуши по този начин. Извадете апликатора от почвата, след като се изпразни. Разтворът, който попада в почвата, ще работи до 4 седмици, при условие че растението се напоява правилно. Ефективността на хранителното вещество не зависи от времето на изпразване на апликатора.