• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Семенна лента

Ако сте на път да започнете своето пътуване в отглеждането на растения и намирате сеенето на семена за предизвикателство, имаме решение за вас! Нашата категория "Семенна лента" може да ви бъде от голяма помощ. Семената се поставят върху специална биоразградима целулозна лента, проектирана да премахне необходимостта от множество бъдещи поддръжкови задачи. Лентата е с дължина от 5 до 7 метра, а разстоянието между семената се регулира в зависимост от видът на растението, така че няма нужда да се притеснявате за разреждането на разсада по-късно.

В нашия онлайн магазин за градинарство ще намерите широка гама семенни ленти, включително зеленчуци като салата, магданоз в два вида - Кинга и Халбланге, полски краставици в два вида - Форум и Полан и моркови в два вида - Камила Ф1 и Корал. Предлагаме също така билкови смеси като "Добри билки", включващи дяволска кухня, босилек, тархун, риган, чубрица и рута. Всички семенни ленти в нашия магазин се отличават с високо качество и отлични способности за зародеж, тъй като произлизат изключително от утвърдени производители. Някои опаковки дори включват семена на ряпа, които да ви помогнат да маркирате редовете на растенията.

Отглеждането на зеленчуци от семенни ленти е лесен и удобен метод, който няма да представлява проблеми дори за начинаещи градинари. Просто разположете лентата равномерно в градински гръбчета, саксии или балконски кутии и я покрийте с почва. След това обилно полейте, за да осигурите на семената оптимални условия за зародеж. Не се колебайте - изберете категорията ни "Семенна лента" и се насладете на безгрижното отглеждане на растения!

16.63 лв