• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Chionodoxa, Слава на снега

Chionodoxa, или "Слава на снега", са изключително ценни луковични многогодишни растения, които цъфтят много рано, когато градината още не предлага много цветове. Те изглеждат феноменално в по-големи групи под короните на безлиствени дървета или директно на тревницата, представяйки изключително живописен изглед. Запазете малко време, за да разгледате категорията Chionodoxa и да се потопите в техните необичайни красоти. Изберете сортове, които ще се превърнат в гордостта на вашия градин през пролетта.

В нашия асортимент представяме най-красивите и проверени сортове Chionodoxa. Освен добре известната Сияйна Chionodoxa с най-големите сини цветя, можете да закупите истински оригинали в розови и бели цветове, като Pink Giant и Alba, от нас.

Тези ниски луковични многогодишни растения със звездовидни цветове процъфтяват чудесно на слънчеви и полузасенчени места, във влажна, но добре дренирана почва. Засадете ги в края на септември и началото на октомври. Цветовете могат да се появят вече през февруари, ако времето е благоприятно. Те са устойчиви на студ и не изискват издигане от земята след цъфтежа.

Групите Chionodoxa се представят идеално на предни позиции в цветни градини, в камени градини и сред храсти, където могат да се умножават свободно. Буйните килими от тези цветя не оставят никого безразличен към техния шарм. Могат да се комбинират с крокуси, пролетни цветя, цветя от рода Helleborus или подобни луковични растения. Изглеждат феноменално и в моноспецифични насаждения с разнообразие от цветове.

В нашия магазин предлагаме висококачествени луковици Chionodoxa. Здрави и жизнерадостни. Поощряваме ви да изберете отлични сортове, които ще станат гордостта на вашия градин през ранната пролет. Възползвайте се от възможността и не плащайте надценка. Добавете най-висококачествените продукти в кошницата си и се насладете на безплатна доставка. Пожелаваме ви успешни избори и късмет с вашата градина!

4.62 лв 7.70 лв
Промоцията приключва
-40%
4.88 лв 8.13 лв
Промоцията приключва
6.08 лв 10.13 лв
Промоцията приключва
-40%
41.08 лв 68.47 лв
Промоцията приключва
-40%
46.34 лв 77.24 лв
Промоцията приключва
-40%
207.90 лв 346.50 лв
Промоцията приключва
-40%
207.90 лв 346.50 лв
Промоцията приключва
-40%
219.51 лв 365.85 лв
Промоцията приключва
-40%
273.51 лв 455.85 лв
Промоцията приключва