• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Аксесоари за растителни крушки

Аксесоари за луковични растения е категорията, в която обичайните градинари могат да намерят необходимите инструменти, аксесоари, принадлежности и професионални торове, необходими за правилната грижа за луковици, клубове и ризоми. Всички продукти, предлагани в нашия онлайн магазин за градинарство, се отличават с отлично качество. Сътрудничим с известни производители и марки, които се радват на отлична репутация сред клиентите, включително Agrecol, Biopon, Target, Prosperplast, Greenmill и други уважавани марки. Вашето удовлетворение е нашата първа цел, затова предлагаме тези продукти на по-достъпни цени. Просто разгледайте нашето разнообразие!

Ако още не сте посадили луковиците си на границите, разгледайте опцията за оборудване със здрава мрежеста кошара за посадка на луковици. Нашият магазин предлага тези кошари в различни размери. Основната им цел е да защитават растенията от вредители. Ще намерите продукт, чието размер съответства на размера на вашите луковици, клубове и аранжировката на градината ви. Функционален инструмент за поставяне на луковици или, ако предпочитате традиционни инструменти, специално профилирана ръчна лопата ще улесни значително посадката. Нашето разнообразие от малки ръчни инструменти, изработени от висококачествени и издръжливи материали, ще превърне създаването на многогодишна градинска граница в игра на деца. И не забравяйте за правилното торене - сред аксесоарите за луковични растения ще намерите отлични гранулирани торове, които ще подобрят животоспособността и качеството на цветовете на вашите лилии, нарциси, лалета, бегонии, далии и други цветни красавици.

Не се колебайте повече - кликнете и поръчайте сега, за да получите всички ваши аксесоари за луковични растения направо до вратата си!

2.50 лв
5.03 лв
13.50 лв
17.82 лв
18.69 лв