• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Аксесоари за растителни крушки

Аксесоари за растителни луковици е отделът, където любителите на градинарството могат да получат полезни инструменти, аксесоари, прибори и професионални торове, необходими за да се грижат правилно за луковиците, грудките и коренищата. Всички продукти, предлагани тук в нашия онлайн магазин за градина, се отличават с отлично качество. Ние си сътрудничим с известни производители и марки, които се радват на безупречна репутация сред клиентите. Ще намерите продукти на Agrecol, Biopon, Target, Prosperplast и Greenmill, заедно с други стоки, подписани от други известни и уважавани марки. Тъй като вашето удовлетворение е нашето не. 1 цел, ние предлагаме тези продукти на повече от разумни цени. Просто погледнете нашия асортимент!

Ако все още не сте засадили луковиците си по границите, оборудвайте се с трайна мрежеста кошница за засаждане на луковици. Нашият магазин предлага тези кошници в различни размери. Основната им цел е да защитят растенията от вредители. Лесно ще намерите продукта, чийто размер съответства на размера на вашите луковици и коренища и конкретната градинска подредба. Функционалната сеялка за крушки или, ако предпочитате традиционните инструменти, специално профилирана ръчна лопата, значително ще улесни засаждането. Богат избор от малки ръчни инструменти, произведени първокачествени и трайни материали ще превърнат създаването на многогодишна граница в детска игра. Не трябва да забравяте за правилното торене - сред аксесоарите за луковичните растения ще намерите отлични гранулирани торове, които допълнително ще подобрят енергията и качеството на цъфтежа на вашите лилии, нарциси, лалета, бегонии, георгини и други цъфтящи красавици

Не се колебайте повече - кликнете и поръчайте веднага всички аксесоари за растителни крушки да бъдат доставени веднага до вашата врата!

Кош за засаждане на луковици - 23 cm - -10%
4.53 лв 5.03 лв
Промоцията приключва
Кош за засаждане на луковици - 30 cm - -10%
5.96 лв 6.63 лв
Промоцията приключва
-10%
5.99 лв 6.66 лв
Промоцията приключва
Floreo - Професионален тор за цветя за луковици - 250 g - -10%
11.79 лв 13.10 лв
Промоцията приключва
Широка градинска лопата - -10%
16.04 лв 17.82 лв
Промоцията приключва
Биопонен луковичен растителен тор - 1 кг - -10%
16.56 лв 18.40 лв
Промоцията приключва
Силна градинска лопата - -10%
16.82 лв 18.69 лв
Промоцията приключва
Тор с цветни луковици с макро- и микроелементи - 1 кг - -10%
17.63 лв 19.59 лв
Промоцията приключва