• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Торфени пелети

Торфени пелети са съвременно решение за отглеждане на разсади у дома и професионално. С този продукт можете бързо и лесно да сеете семена без да замърсите ръцете си. Нека ви обясним как става това!

Разширяемите торфени пелети са малки количества торф, компресирани и обвити в биоразградим материал. Когато ги полеете, тези пелети се разширяват и стават еко-съд. Торфът е лек, пропусклив и може да абсорбира значително количество вода, осигурявайки на кълнящите семена идеални условия за растеж. Няма да трябва повече да носите тежки чували със сеитбена почва или да подготвяте смеси сами. Забравете за постоянното миене на саксии и за риска от повреда на нежни корени при пресаждане. Торфените пелети опростяват процеса на производство на разсад. Тъй като са направени от 100% естествени материали, можете да ги засаждате директно заедно с растенията. Това е екологично, икономически ефективно и времеспестяващо решение. Купете качествени торфени пелети на специална цена в нашия онлайн магазин. Предлагаме ги с дебелини 18, 33 и 44 мм, в опаковки от 10 до 996 броя. Щракнете върху продукта, разгледайте го отблизо и се насладете на изпитването на този страхотен продукт.

Каним ви да се присъедините към нашата пазарувална авантюра в онлайн семенен пазар. Отглеждането на растения с нашата помощ е по-малко уморително и по-удовлетворително. Поръчайте торфени пелети днес и се наслаждавайте на изгодна доставка до вашия дом.