• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Брезенти и фиксиращи колчета

Търсите ли висококачествени покривки и бързи каблучета за закрепване? Открийте нашата обширна гама от тези основни продукти. Нашата колекция включва покривки с различни дебелини и размери, за да удовлетворят всички вашите нужди. Разгледайте тази категория - ще намерите точно това, което търсите.

Издръжливите, висококачествени покривки са съществени за строителство и селскостопански дейности. Нашите покривки предпазват различни предмети - като дърво, строителни материали, зърнено жито, дървени горива, въглища и машини - от повреди, петна и влага. Ако търсите икономични варианти, разгледайте нашите сини покривки. Размери като 3 x 5, 4 x 5, 4 x 8 или 6 x 8 метра са идеални за по-малки обекти. Предлагаме и разнообразие от по-големи модели. Нашите покривки разполагат с дупки за закрепване, укрепени с алуминиеви пръстени, които осигуряват сигурно прикрепване с въжета и ефективна защита от атмосферните условия. Нуждаете се от нещо изключително здраво? Нашият зелен покрив, по-дебел и с двойно укрепени ръбове, е идеален. Тези изключително издръжливи, устойчиви на раздробяване покривки са налични в размери като 3 x 4, 4 x 6, 6 x 12, 10 x 18 метра и повече. За най-изисканите задачи, нашата най-дебела сребристо-зелена покривка с размер 10 x 15 метра вече е на разположение на изгодна цена. Не забравяйте да разгледате и нашите по-малки модели - със сигурност ще намерите идеалното съответствие. Но изчакайте, преди да финализирате покупката, добавете и нашата Агротекстил, фолио и каблучета за закрепване на покривките в кошницата си. Тези каблучета осигуряват, че вашата покривка ще остане на земята и ще бъде здраво прикрепена, дори при силни ветрове.

Предоставяме премиум покривки и каблучета за закрепване, подходящи за различни приложения в селското стопанство, реновации, строителство и други. Нашето широко разнообразие от размери и дебелини гарантира удовлетворително преживяване при пазаруване. Изберете издръжливи покривки от водещи марки като Nortene и Agro-Jumal. Освен това се насладете на нашата безплатна доставка от врата на врата. Това се нарича специално предложение!

19.05 лв
23.40 лв
25.00 лв
31.14 лв
32.18 лв
33.30 лв
34.70 лв
40.38 лв
44.62 лв
45.21 лв
51.54 лв
56.28 лв
63.00 лв
63.89 лв
64.26 лв
67.30 лв