• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Термометри и метеорологични станции

Добре дошли в нашата категория "Термометри и Метеорологични Станции" - колекция от съществени инструменти, които улесняват живота ви, като ви предоставят подробности за околната среда директно на върха на пръстите ви. Нашият онлайн магазин за градина предлага разнообразие от външни и вътрешни термометри, както и многофункционални метеорологични станции. Тези устройства са оборудвани не само за измерване на температурата, но и за влажността на въздуха, атмосферното налягане, както и посоката и силата на вятъра. Каним ви да разгледате тези продукти по-подробно и да откриете как те могат да подобрят ежедневието ви!

Обмислете добавянето на външен термометър към основните предмети в дома ви. Нашите варианти, устойчиви на слана и топлина, налични в бяло или кафяво и с размери 19 см, са проектирани да бъдат издръжливи и лесни за четене. Изберете между метални или пластмасови корпуси, за да отговарят на вашия стил, всички на конкурентни цени в нашия магазин. Освен нашите практични външни решения, ние също предлагаме широка гама от вътрешни термометри, вариращи от прости до декоративни. Тези функционални елементи могат също да служат като естетично допълнение към вашата декорация. Например, нашият елегантен вътрешен дървен термометър, с размери 40 x 150 мм, се предлага в нюанси на махагон, кафяво, светло кафяво или тъмно кафяво.

За малчуганите обмислете нашите самозалепващи се детски термометри, украсени с цветни приказни и мултипликационни животински дизайни, които със сигурност ще ги очароват. Не пропускайте нашия кръгъл диалов хладилник и фризер термометър с закачалка - точен, ясен и лесен за четене инструмент, който да ви помогне в кулинарните ви начинания. Тези, които се занимават с правене на домашни консерви, ще намерят нашия 23-сантиметров термометър за консерви, измерващ температури от 0 до 100°C, безценен за осигуряване на перфектната температура за варене на сладка и други лакомства. Любителите на винопроизводство и пивоварство ще оценят нашия 18 x 130 мм самозалепващ се течнокристален термометър, предназначен за прецизно измерване на карбой или ферментатор.

За тези, които търсят премиум качество, нашите метеорологични станции са перфектният избор. Тези устройства предлагат бързи и надеждни отчитания на атмосферните условия. Започнете с основна, но функционална сребърна метеорологична станция с закачалка, оборудвана с термометър и хигрометър, или изберете нашата многофункционална и декоративна метеорологична градинска станция, която включва термометър, анемометър и дъждомер. Също така, помислете за нашата елегантна висяща метеорологична станция с барометър, хигрометър и термометър, характеризираща се с три добре проектирани циферблата, поставени в тъмнокафяво, за докосване на софистика.

Нашият онлайн магазин "Garden Seeds Market" постоянно се разширява, с нови продукти, добавяни седмично. Ние сме ангажирани да предоставяме висококачествени продукти и постоянно търсим иновативни решения. Бъдете информирани, наслаждавайте се на безплатна доставка и се възползвайте от допълнителни отстъпки за нашите лоялни клиенти. Очакваме с нетърпение да ви приветстваме за приятно и възнаграждаващо пазаруване в нашия раздел "Термометри и Метеорологични Станции"!

18.50 лв