• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Поливане на консерви

Търсите достъпен поливач, който е и функционален, и естетично приятен? Garden Seeds Market предлага поливачи подходящи за саксии, зеленчуци, плодови храсти и други градински растения на конкурентни цени. В наличност имаме разнообразие от модели и размери - намерете този, който винаги сте искали!

Какви характеристики определят качествен поливач? Издръжлив материал, добре проектиран накрайник, душ, който осигурява равномерен поток на вода и предотвратява засмукването? Нашите поливачи отговарят на тези изисквания. Те не са само здрави, но и леки и лесни за употреба. Разгледайте домашния поливач Żyrafa (жираф), наличен в ярки цветове като фуксия, морско синьо, лимоново зелено и класическо зелено, идеален за растения в саксии и балкони. Изберете нюанс, който подхожда на декора на вашия дом. Освен това предлагаме големи градински поливачи. Зеленият поливач с обем 2 литра или 5 литра е необходим за всяка градина или парцел. Техният щедър обем ви позволява да поливате много растения без често презареждане. Ергономичната, широка дръжка улеснява транспортирането и намалява умората на ръцете. И не пропускайте нашите конкурентни цени! Завършете колекцията си от градински аксесоари и се квалифицирайте за безплатна доставка до дома.

Пазаруването в нашия онлайн магазин е бързо, лесно и приятно - грижим се за всички вашите нужди за градинарство. Добре дошли сте по всяко време!

12.21 лв
16.09 лв
19.44 лв
21.87 лв