• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Кошове за пране

Кошниците за пране са перфектното решение за поддържане на ред във вашата баня и пране. Нашата колекция включва компактни кошници, предназначени за по-малки пространства, които няма да заемат много място, както и XXL варианти, идеални за по-големи домакинства. Разгледайте нашата гама от леки, практични и стилни контейнери, за да намерите този, който най-добре допълва декора на вашата баня.

Ако имате нужда от голяма кошница с капак, нашата сиво-кафява кошница за пране с обем от 45 литра може да е точно това, което търсите. Нейният дизайн включва вентилационни отвори, които насърчават циркулацията на въздуха, предотвратявайки образуването на мухъл. Функционална, но също така модерна, тя служи като атрактивно допълнение към интериора ви. За тези, които имат нужда от още повече място за съхранение, помислете за нашия просторен сиво-кафяв кош за пране Per с обем от 60 литра. Нашият избор също включва модели като зелената или сивата кошница за пране Jost с размери 65 x 44 см, чиято мрежеста структура помага да се запази свежият аромат на прането за по-дълги периоди между изпиранията. Не забравяйте да разгледате и нашата кутия за съхранение Lotta с обем от 12 литра, специално проектирана с удобни дръжки за лесно транспортиране на тежко, мокро пране.

Каним ви да разгледате нашето разнообразие от кошници за пране. Ще ги намерите на конкурентни цени, налични за удобна доставка от врата до врата в нашия онлайн магазин за градинарство. Не се колебайте - подобрете ежедневната си рутина с по-голямо удобство и ефективност.