• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Стълби и опори за растения

Стълби и подпори за растения са задължителни за отглеждане на много градински растения, декоративни катерливи растения и други видове с тънки стъбла. Нашият онлайн магазин за градинарство отговаря на нуждите на любителите на декоративни растения, като предлага широк избор от различни подпори за растения на достъпни цени. Със сигурност ще откриете стълба или подпора за растения, подходящи както за по-малки, така и за по-големи растения.

Нашата гама включва висококачествени, екологични подпори от бамбук - стълбове, стълби и декоративни подпори от извито бамбуково дърво. Здрав стълб от кокосови влакна ще придаде на вашия аранжимент естествен вид, особено когато е комбиниран с растения с големи листа. Освен това предлагаме декоративни стълби и подпори за растения от пластмаса и метал, налични в разнообразни сдържани и ярки цветове. Любителите на орхидеи със сигурност ще оценят нашите чаровни палмови подпори, телове и спирални форми, предназначени за подпомагане на нежните стъбла на орхидеите.

Нашата онлайн търговия е единственото място за всичките ви нужди, гарантирайки здравословен растеж и прекрасен вид на вашите зелени растения. Нашият богат избор от стълби и подпори за растения, налични в различни форми и оттенъци, се състои изключително от висококачествени и устойчиви продукти. Пазарувайте онлайн на конкурентни цени и спестете време!

7.13 лв
8.79 лв
8.79 лв
8.79 лв
19.35 лв
32.28 лв