• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Растения със скална градина

Скалните градини са фантастично допълнение към сухи и слънчеви пространства. Създаването на скална градина може да изглежда като предизвикателство, но с нашата помощ ще постигнете отлични резултати - вижте какво сме подготвили за вас! В този раздел ще намерите семена за растения, подходящи за скални градини. Избрали сме видове, които са лесни за отглеждане, изискват минимална поддръжка и са устойчиви. Поканете да разгледате нашите предложения!

И така, каква е вашата визия за скалната градина? Ако целите да прилича на парче пустиня, уверете се, че сеете семена на каменелки, каменелки и седуми. Те ще се впечатляващо допълнят лесноза отглеждане треви като синята феску и нискорастящи растения с малки цветя, познати от планински и дюнени райони, като тухливият пъпкин, морският пъпкин и бялата алпийска гъсеница. В нашия магазин също ще намерите голямо разнообразие от семена на алпийски забравилки в най-красивите цветове, както и семена на алпийска еделвайска, планинска гъсеница и карпатско камбанче - с тези растения ще създадете очарователен алпийски градинар. Вашата скална градина няма да бъде пълна без най-красивите пролетни цветя: поръчайте семена на бели, лилави и червени паскфлауъри, пролетния цветя, бялата шебека или зъбчатия пъпкин. Ако сте фен на декоративните видове с листа, разгледайте семена на хости или семена на сребриста живовляк и коприва с вълнисти листа. Ще ви трябват също и няколко здрави растения за покриване на почвата - изберете, например, щедроцъветящата розова скалница, която ще се хармонира прекрасно с бели, розови и червени мъхове, лилаво-розовият буквал, синята мирта или многолика каменелка. Препоръчваме също семена на розовата огнена звезда, тъмнолиста гераниума и орхидеята пъпкин, които като по-силно растящи видове с изправена структура ще стоят прекрасно като фон на цялата композиция. Както виждате, изборът в нашата категория "Растения със скална градина" е обширен. Кои семена за растения със скална градина ще изберете за вашата мечтана скална градина?

Пазаруването в нашия онлайн магазин е бързо и лесно: просто кликнете върху снимката на избрания растеж, разгледайте снимките му и прочетете описанието, за да научите всичко за него. След това добавете продукта в кошницата си, потвърдете покупката и сте готови! Можете да закупите семена на растения със скална градина от най-високо качество от нас, на цени за всеки бюджет. Нека ви помогнем да създадете скална градина на мечтите си!