• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Медоносни растения

Ароматна градина, пълна с пеперуди и пчели, вкусен мед и впечатляващи цветни аранжименти - постигнете всичко това и още повече, като засеете семена от Медоносни растения. Нашият внимателно подбран асортимент предлага широк избор от видове и сортове, всеки с кратко описание, което ще ви помогне да направите правилния избор. Бъдете сигурни, че всички семена в нашата категория Медоносни растения са от най-високо качество и произлизат изключително от утвърдени производители. Това гарантира успешно отглеждане, стига да се спазват правилните условия за растеж и се осигури подходяща грижа.

Обилната разнообразност ви позволява да създадете жива, цветна и ароматна растителна композиция директно във вашия собствен градин. Медоносните растения произвеждат цветове в различни цветове, които, съчетани с красиво оцветените крила на пеперудите, ще внесат живот и чар във вашия градин. Това със сигурност ще стане вашето любимо място за релаксация. Освен това много медоносни растения имат и лечебни и хранителни свойства. Включете билки като жълт кантарион, летен мащерка или риган в храната си за здравословен и вкусен акцент.

В нашия магазин ще намерите популярни избори като люпина, мета за котки, лавандула, пурпурна ехинацея и синап. Но не спираме тук; предлагаме също и по-рядко отглеждани видове като цигарено растение, чубрица, балсам за пчели, бодливо растение и мента за колибри. Изберете любимите си, поръчайте семената от Медоносни растения, засейте ги и наблюдавайте как градината ви се превръща в убежище, което насекомите няма да могат да устоят да посетят.

-40%
1.56 лв 2.60 лв
1.56 лв 2.60 лв
1.56 лв 2.60 лв
1.56 лв 2.60 лв
1.76 лв 2.94 лв
2.36 лв 3.94 лв
-40%
3.56 лв 5.94 лв