Tőzegpelletek

A tőzegpellet modern megoldás a palánták otthon és professzionális termesztésére. Ennek a terméknek köszönhetően gyorsan, könnyen elvetheti magjait anélkül, hogy kezét festené. Megmondjuk neked, hogy mi lehetséges!

A meghosszabbítható tőzegpelletek a tőzeg kis részei, amelyeket összenyomnak és biológiailag lebomló anyaggal borítanak. Az itatott pellet kibővül és környezetbarát „edénybe” válik. A tőzeg könnyű, áteresztő, mégis sok vizet felszív - ezért ideális fejlődési feltételeket biztosít a csírázó magok számára. Nem kell magvakkal vetni a talajt, és a keveréket önmagában sem kell elkészítenie. Végeztük el az óvodai edények újbóli mosását, és a gyengéd gyökerek újra és újra sérültek az átültetés során. A tőzegpelletek jelentősen megkönnyítik a palánták előállítását, és mivel 100% anyagból készülnek, ezeket a növényekkel együtt ültetheti. Ez egy környezetbarát, üzletet takarító és időtakarékos megoldás. Prémium minőségű tőzegpelletet vásárol különleges áron online áruházunkban. Kínálunk a 18, 33 és 44 mm vastag változatot olyan csomagolásban, amely különféle számú, 10-től 996 darabig. Kattintson a termékre, nézzen közelebbről, és tedd el magának, hogy teszteltem ezt a rendkívüli terméket.

Meghívjuk Önt vásárlási túrára az online Kertmagmag-piacon. Növények nevelése kevésbé bonyolult, és még nagyobb elégedettséget jelent. Rendeljen meg tőzegpelletet megfizethető házhoz szállítással.