• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Tőzegpellet

A tőzegpellet egy modern megoldás növények otthoni és professzionális termesztésére. Ezzel a termékkel gyorsan és könnyen elvetheti a magokat anélkül, hogy bepiszkolná a kezét. Hadd magyarázzuk el, hogyan működik!

A kibővíthető tőzegpelletek apró tőzegrészecskékből állnak, amelyeket sűrítettek és biológiailag lebomló anyaggal borítottak be. Amikor megöntözik, ezek a pelleték kibővülnek, és környezetbarát "cseréppé" alakulnak. A tőzeg könnyű, áteresztő és jelentős mennyiségű vizet képes felszívni, így az ideális növekedési körülményeket biztosítja a csírázó magok számára. Többé nem kell nehéz zsákokkal cipelnie a vetőföldet vagy saját magának előkészítenie a keveréket. Mondjon búcsút a csemetetartók ismételt mosásának feladatának és a gyenge gyökerek átültetéskor történő ismételt sérülésének fájdalmának. A tőzegpelletek egyszerűsítik a palánták termesztését. Mivel 100% -ban természetes anyagokból készülnek, közvetlenül a növényekkel együtt ültetheti őket. Ez egy környezetbarát, költséghatékony és időtakarékos megoldás. Vásároljon prémium minőségű tőzegpelletet különleges áron online áruházunkban. 18, 33 és 44 mm vastagságban kínáljuk őket, csomagokban, amelyek 10-től 996 darabig terjednek. Kattintson a termékre, nézze meg közelebbről, és próbálja ki ezt a kivételes terméket.

Csatlakozzon hozzánk egy bevásárlóélményre az online Garden Seeds Market-en. Növényeink termesztése segítségünkkel kevésbé munkaigényes és sokkal jutalmazóbb. Rendelje meg ma a tőzegpelleteket és élvezze az olcsó házhoz szállítást.