Népszerű termék Ezt a terméket utoljára 2 órával ezelőtt vásárolták.
 • 4,300.00 Kč Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
  meg kell rendelnie minimum

Buglyos fátyolvirág - 1200 magok - Gypsophila paniculata

Régi ár: 70.36 
45.71 
Megtakarítás: 24.64  (35%)
A promóció véget ér 2020-07-07
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 452
003527
Készleten
+

Ez a népszerű növény a leggyakrabban a csokrok kiegészítéseként használatos. Csak néhány évvel ezelőtt egyetlen virágüzlet sem tudott elképzelni egy csokorot a baba lélegzete nélkül.

A Caryophyllaceae családhoz tartozik egy szép, évelő növény, a közös gypsophila is. Ma meghívhatja a kertjébe, hogy megvásárolja a magjait a boltunkban. A bébi lélegzet magas, elágazó, bozontos szokás. A kertben 100-120 cm magas, fehér, apró virágzású felhők nagy vonzereje lesz. A merev szárakon egy- és kettős virágok is megjelennek. Enyhén rózsaszínű színezés nem szokatlan. Inkább illat-kevésbé virágzik a nagy paniclesben, hogy beporzhassanak rovarokat. A levelek nem mutatnak díszes értéket. A növény laza, kerek tuftot képez, ami a ködfelhőkre vagy a tengeri habra emlékeztet. Egy ilyen képi megjelenés minden bizonnyal kielégíti az esztétákat.

A csípős baba lélegzete tökéletesen nő a napsütötte helyeken. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a termesztésből, átjárható, könnyű, homokos talajjal kell rendelkeznie, amelynek semleges vagy még jobb lúgos reakciója és magas kalciumtartalma van. A Gypsophila latin neve "gipsz szerető", és a gipszgazdag talajok előnyben részesítése szempontjából indokolt. A csecsemő lélegzetelemeit tavasszal vagy közvetlenül május végéig / június elejére egy fűtetlen forróágyba vetik. A növények már júniusban fejlődnek, és július végéig ott maradnak. Ezt követően ajánlott a hajtások feltöltése. Előfordul néha, bár nem mindig, hogy a csomók ismét virágoznak. A tél elejére döntően meg kell emelni a növényeket. Magasabb szárakra lehet szükség.

A közös gypsophila egy nagyon vonzó, évelő növény, amelyet fel lehet használni a megnövelt határok kitöltésére. A fehér felhő csodálatosan ellentétes a gyep vagy a sövény zöldével. A virágboltok továbbra is a baba lélegzetének fő használói. Romantikus, fehér köd növeli a könnyedséget, és nem veszíti el népszerűségét. Egy gyönyörű, színes csokor, amelyet a kis pom-poms fehérje frissít, mindig mosolyogni fogja azt, aki megkapja. Az utóbbi években ünnepelte visszatérését a virágüzlet bemutatótermébe és esküvőjébe. A menyasszony úgy dönt, hogy a virágokból álló csokrokat visel, és velük díszíti az egész fogadtatást. Nem hagyható ki a szárított virágkötegekből is.

A bébi lélegzet egy növény, amelyet nem szabad kihagyni a kertben. Javasoljuk, hogy vásároljon egy csomagot, amely 0,2 g vetőmagot és növekvő utasításokat tartalmaz.

 • Súly: 0,2 g
 • Magasság: 100 - 120 cm
 • Használat: díszítő - határok, vágott virágként
 • Virágzás: június - július vége
 • Növekedési forma: magas, elágazó, bokros
 • Virág színe: fehér
 • Növényi forma: évelő
 • Virágtípus: apró egy- vagy dupla virágok gyűltek össze a pánikba
 • Honlap: napos; permeábilis, könnyű, homokos talaj semleges vagy lúgos reakcióval és magas kalciumtartalommal


Körülbelül 1200 mag (+/- 20%)

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.