• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum
Ár

Díszmák vetőmag

Gondoltál már a mákos magokra? Kerti áruházunkban két fajta népszerű növényt találhatunk - közös mák és Izland mák. A raktárunkban kínált magvak kiváló minőségű és jó csírázási kapacitással rendelkeznek, mert csak híres beszállítóktól származnak. Biztosítja a sikeres termesztést, feltéve, hogy természetesen a megfelelő termesztési feltételek fennmaradnak.

A mák legfeljebb 50 cm magas. Félig kettős vagy dupla virágot alakít ki, amely különböző színű, piros, fehér, rózsaszín vagy lila színű, és nyáron díszíti a kertjét. Ez a növény kiválóan illik a rusztikus kertekhez, ahol más dísznövényekkel vagy füvesekkel együtt nőhet. Közös mák is termesztett vágott virágok. A ház és a belső tér közelségét díszíti, míg néhány mákfajtát gyógynövényben használnak. A közös mákot az Izlandi mákkal együtt lehet elvetni, amely különböző, fehér, sárga, narancssárga vagy piros árnyalatokban virágzik. Virágágyásokon virágzik, és ugyanolyan jól fog kinézni a vázákban (annak érdekében, hogy a vágott Pipacsok váza élettartamát meghosszabbítsák, forró vízben kell áztatni a szár végét).

A máknak speciális termesztési feltételeket kell igénybe venniük ahhoz, hogy bőségesen nőjenek a kertben. Előnyben részesítik a humoros, áteresztő talajt és a napos helyeket. Mindazonáltal a máknak nem lehetnek még kevésbé tapasztalt kertészek számára termesztési problémák.