• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Ponyvák és ponyvarögzítők

Keres magas minőségű ponyvákat és rögzítő szögeket? Fedezze fel a szükséges termékek széles választékát! Gyűjteményünk különféle vastagságú és méretű ponyvákat tartalmaz, hogy minden igényét kielégítse. Ismerkedjen meg ezzel a kategóriával - megtalálja azt, amit keres.

Az építkezéshez és mezőgazdasági feladatokhoz nélkülözhetetlenek a strapabíró, kiváló minőségű ponyvák. Választékunk védelmet nyújt különféle tárgyaknak - például faanyagnak, építőanyagoknak, gabonának, fának, szénnek és gépeknek - a károk, foltok és nedvesség ellen. Ha költséghatékony lehetőségeket keres, fontolja meg kék ponyváinkat. Az ilyen méretek, mint 3 x 5, 4 x 5, 4 x 8 vagy 6 x 8 méter, tökéletesek kisebb tárgyakhoz. Emellett számos nagyobb modellt is kínálunk. Ponyváink rögzítési lyukakkal vannak megerősítve alumínium gyűrűkkel, amelyek biztosítják a biztonságos rögzítést zsinórok segítségével és hatékony védelmet a környezeti hatásokkal szemben. Szüksége van valami különösen strapabíróra? Zöld ponyváink, vastagabbak és kettősített élekkel ellátottak, ideálisak. Ezek az ultra-strapabíró, szakadásálló borítások olyan méretekben érhetők el, mint 3 x 4, 4 x 6, 6 x 12, 10 x 18 méter és még több. A legigényesebb feladatokhoz a legvastagabb 10 x 15 méteres ezüst-zöld ponyvánk most vonzó áron elérhető. Ne felejtsd el felfedezni kisebb modelleinket is - biztosan megtalálod a tökéletes illeszkedést. De várj, mielőtt befejezne vásárlást, tegye hozzá Agrotextilünket, fóliánkat és ponyva rögzítő szögeinket a kosarába. Ezek a szögek biztosítják, hogy a fedél a helyén maradjon és biztonságos legyen még erős szélben is.

Kiváló minőségű ponyvákat és rögzítő szögeket kínálunk különféle felhasználási területekhez, mint a mezőgazdaság, felújítás, építkezés és még sok más. Széles méret- és vastagságválasztékunk garantálja az elégedett vásárlási élményt. Válasszon a Nortene és Agro-Jumal nevű vezető márkák erős ponyvái közül. Emellett élvezze ingyenes ajtótól-ajtóig szállítási szolgáltatásunkat. Ezt nevezzük különleges ajánlatnak!