• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Öntözőkannák

Keres egy megfizethető locsolót, amely mind funkcionális, mind esztétikailag vonzó? A Garden Seeds Market kínál olyan locsolókat, amelyek alkalmasak cserép növényekhez, zöldségekhez, gyümölcs cserjékhez és egyéb kerti növényekhez versenyképes áron. Széles választékban tartunk modelleket és méreteket - találja meg azt, amit mindig is szeretett volna!

Milyen jellemzők határozzák meg egy minőségi locsolót? Tartós anyag, jól kialakított csepegtető, rózsa, amely biztosítja a folyamatos vízszállítást és megakadályozza a dugulást? A mi locsolóink megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Nemcsak tartósak, hanem könnyűek és felhasználóbarátok is. Tekintse meg a Żyrafa (Zsiráf) házi locsolót, amely élénk színekben elérhető, mint például a fukszia, tengerészkék, limezöld és klasszikus zöld, tökéletes cserép- és erkélynövényekhez. Válassza ki az otthoni dekorációhoz illő árnyalatot. Ezenkívül nagy kerti locsolókat is kínálunk. Egy zöld, 2 literes vagy 5 literes kanna nélkülözhetetlen minden kert vagy zöldségeskert számára. Nagy kapacitásuk lehetővé teszi, hogy számos növényt öntözhessen meg gyakori újratöltés nélkül. Az ergonomikus, széles fogantyú könnyű szállítást biztosít és minimalizálja a kéz fáradtságát. És ne hagyja ki versenyképes árainkat sem! Tegye teljessé kerti kiegészítő gyűjteményét, és jogosult lesz ingyenes házhoz szállításunkra.

Az online áruházunkban való vásárlás gyors, egyszerű és kellemes - minden kerti igényt kielégítünk. Bármikor szívesen látjuk!