• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Spenót vetőmag

Kínálunk egy változatos választékot spenótvetőmagokból, egy növényből, amely esszenciális tápanyagokkal van tele, és számos egészségügyi előnyt kínál. Ez a leveles zöldség gazdag folsavban, C és E vitaminokban, valamint luteinben, így kiváló választás várandós nők és szív- és érrendszeri problémákkal küzdők számára. Nem csak kalóriában szegény, hanem serkenti az anyagcserét is, így ideális kiegészítője lehet az étrendjének, ha súlycsökkenést tervez.

Spenót vetőmag kategóriánkban megtalálja a spenót különböző típusait, mindegyik egyedülálló a vegetációs időszakában, a betegségekkel szembeni ellenállásában és az időjárási viszonyokkal szembeni toleranciájában, valamint a levelek formájában és színében. Különösen ajánljuk a "Matador" fajtát, amely tökéletes tavaszi és nyári termesztéshez, és ami még fontosabb, nem termel virágzó szárat. Azoknak, akik késői betakarítást keresnek, kiváló választás lehet az "Olbrzym Zimowy" fajta, mivel fagyálló.

Ha környezettudatos, akkor is kínálunk tanúsított biológiai spenótvetőmagokat, amelyek növényekből származnak, amelyeket vegyszeres növényvédő szerek vagy mesterséges műtrágyák használata nélkül termesztettek.