• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Mezőgazdasági vetőmagok

Üdvözöljük a Mezőgazdasági Vetőmagok kategóriában! Itt gondosan válogattunk össze takarónövény magokat, amelyek kiváló zöldtrágyát és értékes friss takarmányt biztosítanak az állatok számára. Fedezze fel a magas minőségű lehetőségeket megfizethető áron – képzelje el, mennyit spórolhat, ha Mezőgazdasági Vetőmagokat vásárol nálunk!

Ha takarónövény magokra van szüksége, tekintse meg kék virágú árvácska mag kínálatunkat. Ez az ellenálló növény gyorsan nő, nagyszerű nektarforrás és kiváló talajminőséget hagy maga után. Ahogyan más pillangósvirágúak, ez is kiszorítja a gyomnövényeket, miközben nitrogénnel gazdagítja a talajt. Az egyaránt könnyen termeszthető téli boróka ugyanilyen jótékony hatásokkal bír és kitűnő, nedvdús takarmányként szolgál. Mindkét fajta kiváló zöldtrágyává válik, ha lekaszálják és beszántják. Áruházunkban a kék virágú árvácska és a téli boróka takarónövény magokat alacsony áron találja – nagy kiszerelésben is kínáljuk őket! Ha szarvasmarhát, lovakat, nyulakat, haszonállatokat vagy díszbaromfit tart, töltse fel raktárkészletét tengerparti répa takarónövény magokkal – ez a magas hozamú változat rövid vegetációs időszakkal rendelkezik, és az állatok is szívesen fogyasztják. Nézze meg, mit kínálunk még!

Az összes költségvetéshez illő, csúcskategóriás Mezőgazdasági Vetőmagokat talál nálunk. Vásároljon elsőosztályú vetőmagot online, otthonról. Ha még többet szeretne spórolni, tekintse meg ingyenes szállítási lehetőségünket. Böngéssze kínálatunkat és jó vásárlást kívánunk!