Népszerű termék Ezt a terméket utoljára 15 órával ezelőtt vásárolták.
  • 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Sárgarépa - Nantes 3 - vetőszalagok - Daucus carota ssp. sativus - magok

Régi ár: 1,767.27 Ft
1,325.45 Ft
Megtakarítás: 441.82 Ft (25%)
A promóció véget ér 2020-02-29
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 460
008821
Készleten
+

A sárgarépa "Nantes 3" (Daucus carota) - SEED TAPE - a nyári és őszi betakarításra szánt fajta. Közvetlen fogyasztásra és tárolásra szolgál. Rendszeresen formázott, hosszú, egyenes, hengeres gyökereket termel. A hús élénk narancssárga színű. Az édes ízű pályázati és ropogós gyökerek mindenki számára vonzóak. Nagyszerű nyers és főtt ételek. Ezekből ízletes salátákat, egészséges gyümölcsleveket és pürét készíthet. Ők is nagyszerűen kiegészítik a leveseket, szószokat, piteeket és meleg ételeket. A sárgarépa vitaminokkal és béta-karotinnal gazdagítja étrendünket.

A vetőmag-szalagok jó módot nyújtanak a zöldségtermesztés gyors és egyszerű elindítására. Helyezze a szalagokat sárgarépa magokkal a 25-30 cm-es távolságra, majd alaposan fedje le a talajt és a vizet. A magok egyenletesen és gyorsan csíráznak. A vetőmagokat a csíkokra oly módon helyezték el, hogy megszűnik a palánták elvékonyodása, és elfelejtjük a növények megfelelő távolságával kapcsolatos aggályokat. A szalagok teljesen elbomlanak, mivel a növények növekedni fognak, és nem befolyásolják a növényeket és a környezetet. A "Nantes 3" fajtát március közepétől május közepéig kell vetni. A sárgarépa gazdag növényeket termel a humuszban gazdag, termékeny, könnyű talajban.

Mindegyik csomag 7 m magasságú, közepes korai "Nantes 3" sárgarépa magot tartalmaz. A csomag információk tartalmazzák a növekvő utasításokat és a magvetési dátumot.

  • Használat: közvetlen fogyasztás - nyers vagy főtt
  • Honlap: termékeny, könnyű, humoros talaj
  • Mennyiség: 7 m magszalag

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.

-25%
1,030.91 Ft 1,374.55 Ft
A promóció véget ér
-25%
1,060.00 Ft 1,413.64 Ft
A promóció véget ér
-25%
1,060.00 Ft 1,413.64 Ft
A promóció véget ér
-25%
1,060.00 Ft 1,413.64 Ft
A promóció véget ér
1,247.27 Ft 1,662.73 Ft
A promóció véget ér
-35%
804.55 Ft 1,238.18 Ft
A promóció véget ér
-25%
1,060.00 Ft 1,413.64 Ft
A promóció véget ér
-40%
3,219.09 Ft 5,373.64 Ft
A promóció véget ér
-25%
859.09 Ft 1,145.45 Ft
A promóció véget ér