• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Mosókosarak

A mosókosarak a tökéletes megoldást jelentik, hogy rendet tarts a fürdőszobádban és mosóterületeden. Kollekciónk kis helyet foglaló kompakt kosarakat tartalmaz, amelyek nem foglalnak el túl sok helyet, valamint XXL méretű opciókat, amelyek ideálisak a nagyobb háztartások számára. Fedezd fel könnyű, praktikus és stílusos tárolóinkat, hogy megtaláld azt, amelyik a legjobban kiegészíti a fürdőszobai dekorációd.

Ha nagy méretű fedelű kosárra van szükséged, akkor a szürke-barna 45 literes mosókosarunk lehet, amit keresel. A tervezése légáteresztő lyukakat tartalmaz, amelyek elősegítik a levegő áramlását, megakadályozva ezzel a penész képződését. Nem csupán funkcionális, de divatos is, vonzó kiegészítője lehet az otthonodnak. Azoknak, akik még több tárolóhelyre vágynak, érdemes megfontolniuk a tágas szürke-barna 60 literes Per mosókosarunkat. A választékunkban olyan modellek is megtalálhatók, mint a zöld vagy szürke 65 x 44 cm-es Jost mosókosár, amelynek hálós szerkezete segít hosszabb ideig megőrizni a mosott ruhák friss illatát a kimosások között. Ne felejts el szemügyre venni a 12 literes Lotta tárolódobozunkat sem, amely kényelmes fogantyúkkal van ellátva, hogy a nehéz, nedves ruhák szállítása sokkal egyszerűbb legyen.

Meghívunk, hogy böngéssz mosókosaraink széles választékában. Versenyképes áron kínáljuk őket, házhoz szállítással rendelhetők meg online kertészeti áruházunkban. Ne halogasd tovább – tegyél hatékonyabbá és kényelmesebbé a mindennapjaidat.