• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Sárgarépa - Berlikumer 2 - vetőszalagok - Daucus carota ssp. sativus - magok

Régi ár: 1,767.27 Ft
1,325.45 Ft
Megtakarítás: 441.82 Ft (25%)
A promóció véget ér 2020-02-29
A promóció véget ér
A vásárlók száma: 204
008822
Nincs készleten

Sárgarépa "Berlikumer 2" (Daucus carota) - SEED TAPE - egy értékes és rendkívül produktív fajta, amelyet az őszi betakarításhoz ajánlunk. Nagy gyökereket alakít ki, amelyek 16-20 cm hosszúak és egyenletes színűek. Az élénken vörös-narancs hús lédús és ízletes. A cukor és a béta-karotin nagy mennyisége ezt a fajtát közvetlenül fogyasztja. A gyökerek tökéletesen alkalmasak édes és ízletes gyümölcslevek, pürék és saláták készítésére. A főzés után nem veszítik el ízüket és táplálkozási értéküket. A levesek, a mártások és a hús nagyszerű kiegészítője. Ez a fajta tárolható és nem veszíti el értékét tavasszal.

A vetőmag használata gyors és egyszerű módja a zöldségeknek a kertben történő termesztésére. A magok egyenletesen csíráznak, és optimális távolságra vannak elhelyezve, amelyek lehetővé teszik a tér ideális felhasználását és a megfelelő növényfejlesztést. A magszalagok olyan anyagból készülnek, amely teljesen bomlik a talajban, és nem jelent veszélyt a növényekre és a környezetre. Helyezzen sárgarépa magot tartalmazó szalagokat a talajba 25 - 35 cm-es távolságban. Ezután alaposan fedjük le őket a talajjal és a vízzel. Indítsa el a kultúrát áprilisban. Ha úgy gondolja, hogy a szüretet télen tárolja, csak a május végén helyezze a szalagokat a mezőbe. A legjobb terményeket közepes kompakt, homokos agyagban, jól termesztett, humuszban gazdag talajban érheti el.

Mindegyik csomag 7 m mag közepesen késő "Berlikumer 2" sárgarépa magot tartalmaz. A csomag információk tartalmazzák a növekvő utasításokat és a magvetési dátumot.

  • Használat: közvetlen fogyasztás - nyers vagy főtt; feldolgozás; hosszú távú tárolás
  • Helyszín: közepes tömör, homokos agyag, jól termesztett, humuszban gazdag talaj
  • Mennyiség: 7 m magszalag

GardenSeedsMarket egy a piacon több mint egy évtizede jelenlevő cég és a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk termékeink minőségére. Ezen időszak alatt több tízezer elégedett ügyfelet értünk el. Az általunk értékesített vetőmagok többlépcsős minőségellenőrzésen esnek át, mielőtt gondosan becsomagolják és elszállítják azokat. Ezek a termékek számos tanúsítvánnyal bírnak és megfelelnek az Európai Unió országai szabványinak. Munkatársaink tapasztalt kertészek, akik szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Honnan származnak a vetőmagjaink?

Az áruházunkban értékesített minden mag az Európai Unió legjobb termelőitől származik. A hosszú távú együttműködésnek köszönhetően, megfelelő körülményeket dolgoztunk ki, amelyek lehetővé teszik számunkra a mindig friss és gondosan átvizsgált vetőmag tételek forgalmazását. A közvetítők kihagyása ebből az egész folyamatból nem csak azt teszi lehetővé számunkra, hogy elkerüljük a raktárak polcain hónapokig fekvő régi szállítmányokat, hanem garantálja a legalacsonyabb árat és a legmagasabb minőségű terméket.

A minőségellenőrzés folyamata

Minden vetőmag négyszintű minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül.

AZ ELSŐ SZAKASZ a termelők gondos kiválasztásán alapul, valamint növénytermesztésük ellenőrzésén, beleértve a külföldről származó növényeket is. A növények nem csak a növekedés kezdetén, hanem a virágzás és termésképződés közben is ellenőrizve vannak. Ebben a szakaszban fontos, a térbeli elszigetelés, aminek köszönhetően garanciával bírunk a fajok jövőbeni kívánt morfológiai jellemzőinek, például a szín magasság vagy a fajta alakulását.

A MÁSODIK SZAKASZ a nagyon alapos, laboratóriumi körülmények között elvégzett vizsgálatokon alapul. A legmagasabb színvonalú berendezéseknek és a magasan képzett személyzetnek köszönhetően, a beszállítóink évente több mint 30 000 minőségi elemzést végeznek. Ha a magok bármelyike nem felel meg a követelményeknek, azok olyan technológiai folyamatokon mennek át, mint a szárítás, tisztítás, finomítás, valamint az újbóli vizsgálat.

A HARMADIK SZAKASZ az ellenőrző parcellákon történő vetésen alapul. Ennek köszönhetően pontos információkat kapunk a csírázóképességükről, amit megfelelő magas szinten kell tartani. Ugyanekkor ebben a szakaszban ellenőrzik az egyes fajták fajtaazonosságát.

NEGYEDIK SZAKASZ már a raktárainkban történik és azon magok kiemelésén, friss tételekre cserélésén alapul, melyek túl hosszú ideje a hevernek a polcokon. Minden csomag rendelkezik megfelelő tételszámmal, és a vetés alkalmassági dátumával.

Ez a négy szakasz lehetővé teszi számunkra, hogy egyértelműen megállapítsuk, hogy az általunk értékesített magok megfelelnek a legmagasabb sztenderdeknek és minden lehetséges ellenőrzésen probléma nélkül átmennek.

Díjak és kitüntetések

Az általunk értékesített vetőmagokat több alkalommal értékelték és kitüntették. Több tucat arany érmet, valamint a magas minőségért és az alkalmazott innovációért nyertek elismeréseket. Néhány ezek közül: TOP INNPVÁCIÓ (2015. június), A POZNAŃ-i NEMZETKÖZI VÁSÁR ARANY ÉRME (2015.), FOGYASZTÓI MINŐSÉGI LEADER (2014.), 2014. ÉV MEZŐGAZDÁSZA – FARMERJA.

Ezen kívül egymás után két évben lettünk kitüntetve a BUSINES IDEAL tanúsítvánnyal.

Csíráztatás

Figyelmünket a legmagasabb minőségű vetőanyagok értékesítésére összpontosítjuk. Azonban a növények élő szervezetek, azok csírázása számos tényezőtől függ, olyanoktól, mint a hőmérséklet, a talaj fajtája, a nedvesség és az öntözés gyakorisága, a vetés ideje, a trágyázás, az alkalmazott növényvédő szerek és egyéb időjárási körülmények. Segítséget nyújtunk a termesztéssel kapcsolatos releváns információk összegyűjtésében, azonban nem vállalunk felelősséget a növényekért, ha az adott növényfajra vonatkozó feltételek nem teljesülnek.

-25%
1,060.00 Ft 1,413.64 Ft
A promóció véget ér
-25%
1,060.00 Ft 1,413.64 Ft
A promóció véget ér
-25%
1,060.00 Ft 1,413.64 Ft
A promóció véget ér
-25%
1,060.00 Ft 1,413.64 Ft
A promóció véget ér
824.55 Ft 1,100.00 Ft
A promóció véget ér
-25%
716.36 Ft 955.45 Ft
A promóció véget ér
-25%
1,718.18 Ft 2,290.91 Ft
A promóció véget ér
1,247.27 Ft 1,662.73 Ft
A promóció véget ér
1,247.27 Ft 1,662.73 Ft
A promóció véget ér