Selongsong periuk

Adakah anda memerlukan sarung periuk baru? Anda akan dapati reka bentuk yang paling cantik dan sungguh menakjubkan di kedai kami! Kami terus mengembangkan rangkaian produk kami dengan model-model baru dan bergaya dalam pelbagai saiz. Anda akan menemui selongsong periuk bulat, persegi dan panjang, berukuran 9,5 hingga 40 cm, di pasar kebun kami. Anda sentiasa dialu-alukan untuk melihat!

Sekiranya anda menghargai kesederhanaan dan selongsong periuk baru anda harus menyilaukan, pertama dan terpenting, dengan warna tepu, kuning, hijau limau dan semangka "Aruba", merah ceri, hijau pistachio atau hijau mint "Vulcano" dan pirus , selongsong periuk bulat blueberry-ungu atau lavender-biru “Ibiza” semestinya menarik bagi anda. Sekiranya anda merancang untuk mengatur ruang anda dalam gaya etnik atau Skandinavia, pesanlah selongsong kayu "Elba" yang kelihatan seperti mereka diperbuat daripada papan kayu! Sarung periuk "Bella" yang lembut dan lapang dengan kemasan mesh, tersedia dalam palet warna terang yang halus - hijau limau, kuning muda, kelabu muda atau merah jambu antik - akan melengkapkan hiasan dalaman yang romantis. Ruang tamu dan bilik tidur yang bergaya moden akan mendapat penampilan yang lebih segar berkat selongsong periuk "City" yang terbuka, sementara reka bentuk rumah klasik akan dipadankan dengan sempurna dengan selongsong periuk bulat "Sahara Petit" yang elegan. Mencari idea untuk menceriakan salun? Sarung periuk “Magnolia Jersey” dengan jaket jersi bergaya dan bergaya super bergaya adalah buku terlaris nombor satu kami dalam kategori tersebut. Sekiranya dapur anda memerlukan lebih banyak warna, pesan selongsong periuk "Duet" dwwarna atau casing periuk herba modular "Heca" atau "Rocka P", tersedia dalam versi matte dan lutsinar, yang dapat digabungkan dengan mudah menjadi struktur menarik berkat selak khas . Kami juga mempunyai selongsong panjang yang indah berukuran 38 x 13 cm, 30 x 12 cm dan 28 x 15 cm, yang ditujukan untuk kotak balkoni. Geranium yang meluap-luap, petunia dan lobelianya akan kelihatan lebih indah di dalamnya. Sarung orkid yang tidak dapat dilewatkan dalam tawaran kami. Jatuh cinta dengan warna yang jelas dari casing pot orkid “Finezja”, “Flora” dan “Wenus”.

Kami akan membiarkan anda memenuhi fantasi anda! Sediakan bunga periuk anda dengan suasana yang sesuai. Kami menawarkan pilihan selongsong periuk paling luas dengan harga yang paling kompetitif - lihat, pesan dan ubah kediaman anda dengan kami!